Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Nyheter LFKs treningsleir for 2014 er bestilt

LFKs treningsleir for 2014 er bestilt

Som i år drar LFKs senioravdeling neste år til Albir for å finspisse formen før sesongstart. Treningsopplegget forrige gang var så vellykket i Spania at turen blir gjentatt kommende sesong.

Albir Garden Resort: LFK-gutta gleder seg trening og team-building i Albir i april neste år. (Foto: LFK)

 

 

Før inneværende sesong er helt over, har styret i klubben allerede jobbet lenge med neste års treningsleir. Og nå er det blitt bestemt å gjenta suksessen i Albir tidligere i år. Turen vil denne gang gå 2. - 6. april. Detaljene er ennå ikke spikret, men det er satt av 5 treninger i tillegg til kamp. Vi er lovet samme bane som sist. Baneforholdene var magiske! Denne gang håper gutta på spansk motstand i treningskampen.

Som i fjor skal jobbe LFK jobbe dugnad for Festival fyrverkeri. Jobben er allerede i gang slik at spillere som ønsker det kan tjene inn kroner til redusert egenandel for turen.

Dugnad: Det pakkes fyrverkeri for fulle mugger i disse dager med Spania i tankene.(Foto: LFK)

Totalt er det 30 personer som har meldt seg på turen. Men vi har døra på gløtt for eventuelle nye spillere som innen kort tid vurderer å spille sine hjemmekamper på Holta i sort og gult neste sesong.

Treningsleir-gjengen 2013: Kun 3 av spillerne som var med i år har meldt forfall for 2014. Men til gjengjeld er det hele 11 nye spillere som har meldt seg på for neste år. (Foto: LFK)

 

 

 

For spillere: Til dere som er påmeldt, så minner vi om innbetaling av depositum på 1000 kr innen 28.okt. Beløpet betales til kontonr.: 3000.27.88981