Home Nyheter B-lagets terminliste er klar

B-lagets terminliste er klar

Årets 6.div avd 1 er satt opp av kretsen og lagt ut på nett. Vi starter hjemme mot Lia fredag 25.april mens siste kamp er mot Birkenes2 hjemme torsdag 9.okt.

Vi finner mange gamle travere i avdelingen vår. Høvdingen er selvskreven blant dem, mens årets nykommer er Birkenes2. Årets motstandere for Go'gutta er:

1. Sørfjell - Alltid jevne kamper, kjip vei til bortebane, men gjestfrie, vi fikk gratis kaffe og vafler sist!

2. Høvdingen - Vi tapte begge kampene i fjor...skal revansjeres!

3. Express 2 - Hvem husker ikke den fantastisk underholdene 3-0-kampen på hovedmatta i høst?

4. Imås 2 - I fjor tapte vi hjemme og vant borte. Lurer på om ikke herr Holte ble matchvinner da?

5. Lia - Vi tapte på overtid i høst da vi kjørte alle mann frem mot slutten for seier i stedet for bare uangjort.

6. Birkenes 2 - Spennende! Vi gleder oss til å møte BIL både i 5. og 6 div!

7. Rygene 2 - Blir vi aldri kvitt dem?

8. Hånes - Fjorårets beste kamp i 6.div gikk på Solvika kunstgress da LFK2 vant 0-2. Fantastisk opptreden!

Se hele terminlista på: www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=139367

Vi gleder som unger til seriestart!