Home Nyheter Nye spillere til LFK

Nye spillere til LFK

Etter nyttår åpnet overgangsvinduet og LFK har sikret seg 7 nye og spennende spillere.Det blir en knalltøff kamp om plassene på A-laget. LFK har aldri hatt så bred tropp som nå. Dette lover meget bra...

Sjekk nedenfor hvem som skal bidra i sort og gult på Holta til våren!

1.

Navn: Thomas Leirfall

Født: 06.08.91

Posisjon: Midtbane

Mål: "Mitt kortsiktige mål er å bli helt skadefri og få trent kroppen helt opp igjen. På lengre sikt ønsker jeg å bidra til at laget vinner kamper. Jeg ønsker å bidra til å gjøre mine medspillere bedre og at vi alle yter vårt bste til en hver tid. Og så ønsker jeg å knuse Birkenes! Og selvsagt håper jeg vi kjemper om og til slutt klarer å rykke opp."

Klubbens kommentar: Vi kjenner få som hater å tape på trening mer enn Thomas. Det er et godt tegn. Thomas er en midtbanespiller, stor og sterk med god teknikk som er flink til å gjøre seg spillbar. Han er en sterk hodespiller som vi håper skal skape mye hodebry for motstanderne våre.

2.

Navn: Simon Lund

Født: 30.04.92

Posisjon: Angrep

Mål:"Rykke opp med LFK og bli skadefri!"

Klubbens kommentar: Simon er en meget treningsvillig spiller. Han låner ofte ballnettet og går selv opp på Holta alene og trener på avslutninger. Han elsker å spille fotball og en meget omgjengelig gutt som allerede har funnet seg godt til rette i LFK-familien. Han er en spiss med fart og bra teknikk i tillegg til at han er tøffing i dueller. Slikt liker vi i LFK.

3.

Navn: Per Sergio Stoveland

Født : 27.07.89

Fra: Oppvokst i Lillesand

Posisjon: Midtbane, men kan brukes overalt

Mål: "Holde meg skadefri"

Klubbens kommentar: Per har vært borte fra fotballen i noen få år, men det kan man ikke se på trening. Han imponerer stort med sin arbeidsiver og briljante teknikk. Han er flink til å takle og flink til å drible i tillegg til å være en spiller med «gnell» i duellene. Og kanskje ikke engang Hunemo slår Per Sergio i en kondisjonstest. Dette er virkelig en spiller vi tror vil bidra stort i årets sesong.

4.

Navn: Kristoffer Reiersen

Født: 03.05.87

Posisjon: Midtbane/forsvar

Mål: «Spille mest mulig, og hjelpe laget som jeg kan.»

Klubbens kommentar: Kristoffer er en typisk sliter. Han kommer på hver trening og er en mann man alltid kan stole på stiller opp. Han jobber knallhardt for hele tiden å forbedre seg. Med sin fysisk gode form blir han verdifull for LFK fremover.

5.

Navn: Mads Halvorsen

Født: 07.08.87

Overgang fra: Drammen Ballklubb

Fra: Drammensgutt, men bodd de siste 7 årene i Kristiansand

Posisjon: Midtbane/forsvar, men kan også bruke som angrepsspiller

Mål: «Å bli bedre kjent med gutta på laget og spille så bra som mulig.»

Klubbens kommentar: La dere ikke lure av at hans tidligere klubb er Drammen BK og at han har bodd i Kristiansand de 7 siste årene. Denne gladgutten har spilt mye fotball på Sørlandet, bare ikke organisert. Mads har nettopp kommet til LFK, men fra det lille vi vi har sett på trening så er dette absolutt en mann som vil være med å kjempe om en plass på A-laget. Han er kjapp i steget , har god teknikk og stor spilleforståelse.  Vi gleder oss til å se mer av denne mannen utover våren.

6.

Navn: Marius Maalen

Født: 30.05.94

Overgang fra: Høvdingen IL

Posisjon: Midtbane

Mål: «Ha det moro med venner!»

Klubbens kommentar: Marius har hentet ned fotballskoa fra hylla etter en liten pause pga jobb kveldstid. Men nå er kokken klar og skikkelig motivert for å komme tilbake på fotballbanen. Vi er stolte av at han vil komme til LFK. Marius er en typisk lagspiller som har sin «force» i å gjøre andre gode. Han gjør ting enkelt og fremstår som mer erfaren på banen er alderen skulle tilsi.

7.

Navn:  Stian Amundsen

Født: 08.07.91

Posisjon: Angrep

Mål: «Plass på A-laget i angrep, som assist-kongen.»

Klubbens kommentar: Stian har vist lovende takter på trening. I perioder har han vist «det lille ekstra». Om han holder seg skadefri og trener jevnt er også dette en spiller vi kan regne med i år. Han er en spiller som legger mest arbeid i det offensive, men vil sikkert også bidra bakover på banen etter hvert som formen blir bedre.

Vi ønsker alle disse spillerne velkommen til LFK-familien!

Av spillere som var med i fjor er det følgende 2 spillere som ikke er med i år:

Per Mikkel Haldorsen – flyttet til Bergen

Kushtrim Maxharraj -  fortsatt LFK-spiller men for tiden i militæret. Er med for fullt etter dimminga.

Vi holder på å oppdatere "Spillerstallen" på hjemmesida vår. Et nytt lagbilde er vel også på sin plass nå... :-)