Home Nyheter Vellykket treningsleir

Vellykket treningsleir

Årets treningsleir er over. Gutta kom hjem sist søndag etter en vellykket tur i varme Albir.

Fredag morgen: Gutta gjør seg klar til kamp mot AIK Emtunga

Hele 26 mann var med til Albir denne gang. Bortsett fra litt krøll med en forsinket buss på flyplassen i Alicante var det en vellykket tur.

Samme dag som gutta reiste ned hadde vi vår første treningskamp mot et spansk lag. Spillerne hadde vært oppe siden halv 4 på morgenen og kampen ble spilt halv 9 på kvelden, så det var ikke verdens beste oppladning til kamp. Likevel var det moro. I kjent spansk stil kom CD Polop-spillerne slentrende like før avspark. Men at spanjolene kunne spille ball fant vi fort ut.

Gjestene fra det kalde nord fikk kjørt seg skikkelig mot et meget velspillende fotballag. De var ballsikre og spilte en herlig fotball, akkurat slik vi ønsker å gjøre det selv. De var bare litt bedre enn oss i det meste. En outstanding Morten Jacobsen i LFK-målet holdt nullen til pause, blant annet ved å redde et korrekt idømt straffespark.

I 2.omgang hevet LFK-gutta seg og vi klarte å presse Polop lenger tilbake på banen. Det var likevel fortjent da de fikk sitt ene mål som ble kampens eneste. Det var en god erfaring.

Gutta forbereder seg til første treningskamp mot CD Polop på ankomstdagen. Deilig å spille på perfekt gressmatte!

På torsdagen hadde vi flere noen vonde bein, så begge treningene denne dagen var lette med en del konkurranser. Neste dag var det kamp igjen allerede 10:30. Vi møtte AIK Emtunga, et svensk lag som spiller i svensk 6.divisjon. Men oi, her ble vi visst tatt litt på senga. For dette svenske laget hadde nettopp fått 8 nye spillere der flere har spilt på høyere nivå i Sverige. Det sa de først etter kampen. Våre gutter tok helt klart for lett på jobben og undervurderte svenskene. Det tok en omgang før laget vårt våknet. Da hadde de allerede scoret et mål på oss. Så det stod 1-0 til pause. I 2.omgang kom gutta våre litt mer med etter en tordentale fra Phat.

Gutta våknet og utlikningen kom etter 62 min. Et frispark fra 22 meter blir slått perfekt innoverskrudd av Thomas Grønvold. Romkompis og kaptein Kenneth Hestholm stiger til værs og flikker ballen i mål forbi den svenske keeperen. Herlig scoring. Men utover i kampen ble det for mange vonde sort og gule bein. Svenske putta to mål til før den spanske dommer sa det var slutt. Det var egentlig en veldig dårlig kamp av LFK. Heldigvis var ikke resultatet viktig, og skal man være overtroisk så gir denne dårlige generalprøven et godt resultat i sesongstart mot Imås til torsdag. Det er jo tross alt da det gjelder!

Lørdagen fikk alle gutta fri bortsett fra Rafal Brzezianski, vår eminente polske keeper. Han spilte kamp for Grovfjord som manglet keeperen sin på treningsleiren. Gutta stilte opp på kampen og støttet sin gode lagkamerat og heiet på Grovfjord som vant en komfortabel 4-1-seier mot et annet svensk lag. Gutta fra Sør-Troms satte stor pris på støtten fra tribunen gjennom gladgjengen fra Lillesand, og selvagt lånet av Rafal.

Søndag formiddag vendte vi nesen hjemover igjen.Nå gleder vi oss til seriestart!

Albir, den lille byen man skimter på bildet, har blitt et yndet mål for trening og sosialt samvær for LFK-spillerne rett før seriestart.

Ankomst Alicante: Bussen vår kom omsider...

Morgentrening: Gutta var tidlig oppe for å trene.

Ikke alle: 5 stk klarte å glemme gruppebilde som vi skulle ta, men er de 21 andre.