Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFK tapte serieåpningen

LFK tapte serieåpningen

Imås - LFK 1-0 (1-0) Det ble 1-0-tap i årets første kamp for LFK. Etter en dårlig 1.omgang hevet gutta seg, men det holdt dessverre ikke til poeng.

Per Sergio Stoveland dribler av to Imås-spillere mens Dan Christian Birkeland og Stian Berntsen i bakgrunnen er på vei fremover. Dessverre ble ingen mål til LFK i kveld. Foto: Marius Jacobsen

 

 

 

Gjestene kom særdeles sent ut av start-blokka. Da dommer Bjørn Helga Dahle blåste kampen i gang så hang ikke våre gutter helt med. Imås vant duellene, Imås løp mer, Imås skapte mest. De hadde derimot ingen store målsjanser før de scoret sitt mål kvarteret ut i kampen. Det var etter en dødball, hvor ballen ikke blir klarert godt nok bort og Imås på nytt legger inn i boks og en blå spiller header ballen i nettet.

Selv om guttene våre ikke fikk så mye til i 1.omgangen så hadde trenerbenken og de tilreisende en fornemmelse av at noe likevel skulle komme. Vi vet jo alle at gutta kan spille fotball.

Ved pause var trener Phat positiv selv om laget hans lå under. Han sa til gutta at det var mye bra her og ga dem kred for å prøve å spille fotball selv om det ikke lyktes helt. Budskapet var opp med humøret, spille oftere på 1 og 2 touch, og at det er lov å slå en lang diagonal en gang i blant.


Våre gutter entret banen i 2.omgang og vi så straks at de hadde skjerpet seg. Ballen gikk kjappere og vi vant flere dueller. Vi skapte flere kjempestore muligheter, så et uavgjort resultat hadde ikke vært ufortjent. Men denne kvelden ville det seg ikke. Det ble aldri noe mål til tross for at bortelaget dominerte i store deler av den siste omgangen.

Viesna Chau får en kjempesjanse like etter han blir byttet inn i 2.omgang. Ballen triller ut like utenfor det lengste hjørnet.
Foto: Marius Jacobsen

 

0 poeng etter første kamp er ikke hva vi hadde ønsket. Men det positive vi tar med oss er at guttene våre aldri gir opp og står løpet ut. Mens Imås ble slitne på slutten så LFK-guttene ut til å kunne spille en kamp til.


LFKs lag: Rafal Brzezianski, Endre Lindtveit,Trygve Hunemo, Odd Velle Gjesdal, Torgeir Holte, Per Sergio Stoveland, Dan Christian Birkeland, Simon Lund, Stian Berntsen, Rune Imenes og Taulant Limani.

Benyttede innbyttere: Kristoffer Reiersen, Butrint Ramadani, Jan Fredrik Gunnufsen, Viesna Chau


En uavhengig og hemmelig jury har stemt frem følgende:

3 poeng: Dan Christian Birkeland

2 poeng: Per Sergio Stoveland

1 poeng: Torgeir Holte

Viesna Chau skal ha stjerne i margen for et glimrende innhopp.

 

Neste kamp er torsdag 1.mai hjemme mot Trauma.

 


Nytt forsøk fra Viesna Chau. Heller ikke denne gangen gikk ballen inn mellom stengene.Foto: Marius Jacobsen