Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Knepent tap for B-laget

Knepent tap for B-laget

LFK2 – Lia 1-2 (1-1) Go’gutta hadde fortjent poeng i årets første kamp, men bortelaget rodde i land seieren.

Åpnet målkontoen: John Tore Flesjå scoret årets første LFK-mål i kveld.

 

 

 

Det begynte så bra. Våre gutter var raskest ut av startblokka og dominerte det første kvarteret. Etter 16 minutter ble evigunge John Tore Flesjå spilt gjennom. Siddisen gjorde ingen feil og plasserte kula kontant i det lengst hjørnet. 1-0 og dette så bra ut. Men etter hvert slapp vi de røde gjestene mer og mer inn i kampen. En liten feil i forsvaret ble godt utnyttet av Lia. Ballen ble snappet opp og en misforståelse gjorde at alle sorte kom «på hæla» og Lia-spissen takket og bukket og satte ballen til side for Rafal i LFK-målet.Det stod 1-1 til pause.

2.omgangen startet også bra. LFK2 styrte det meste, og det var ekstra kjipt når Lia, på en av sine mange lange baller, fikk sin første sjanse etter pausen og scoret. 1-2, men gutta våre ga ikke opp. Etter dette tok LFK-laget mer over og domentert spillet. Vi kom til mange sjanser og spesielt ved en anledning så er det helt utrolig at ballen ikke inn. Men sånn er det noen ganger.

Vi får bare gratulere våre venner fra Vik med seieren og 3 poeng, og komme sterkere tilbake mot Hånes borte mandag 5.mai.


I kveldens kamp ble følgende poeng utdelt:

3 poeng – Stian Amundsen

2 poeng – Kristoffer Reiersen

1 poeng – John Tore Flesjå (scoret årets første LFK-mål!)


Toppscorer B-laget:

1 mål – John Tore Flesjå