Home LFK Junior Våre yngste har vært i aksjon!

Våre yngste har vært i aksjon!

Våre yngste LFK-helter har endelig vært i aksjon for første gang. Søndagens Bendit-turnering på Karuss ble en stor suksess. I strålende solskinn og sommervarme ble det 1 tap og 3 seire til guttene våre. Men det viktigste var at alle hadde det kjempemoro! Å spille kamper var kjempegøy og guttene gleder seg til seriestart!

LFKs miniputter - Gutter 7-lag:Bak fra venstre: Trener Trond Ivar Benestvedt, Olav Yousef Fatiregun, Alexander Kirkebø Haga, Ludvig Stamoen Topstad, Jonathan Jenssveen, Elias Andre Larsen, Simen Benestvet, trener Roy Kenneth Jenssveen, Foran fra venstre: Dag Andre Jensen, Adrian Arnevik, Brage August Øverdal-Glastad, Per Andre Ekornrød Bye, Harald Martinius Gitmark Bogen

Se flere bilder ved å trykke på "Les mer".

Dette var en solskinnsdag i dobbelt forstand. Det myldret av barn og voksne på Karuss, og fotballgleden stod i fokus. Guttene våre var kjempeflinke. De spilte mot 2 lag fra Søgne, 1 fra Våg og 1 fra Greipstad. Det var selvsagt stas å møte noen de ikke kjente fra før. Takk til alle guttene som gjorde en kjempeinnsats, og også takk til alle foreldre som var med og støttet laget på alle måter.

Duell

Harald Martinius er gjennom og plasserer ballen til side for keeper - MÅÅÅÅL!!!! :-)

Guttene jobbet bra sammmen som et lag.

Ludvig i full fart fremover.

Innkast mot Dag André som er klar til å ta i mot.

Peptalk før avspark

Per André snapper opp ballen med klypene.

Goalgetter Simen ekspederer ballen i kassa etter corner - MÅÅÅÅL! :-)

Etterpå fikk gutta fikk caps og T-skjorte og kunne juble for en flott fotballopplevelse!