Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Tap i årets første hjemmekamp

Tap i årets første hjemmekamp

LFK – Trauma 1-5 (1-2) Trauma ble for sterke for LFK og tok med seg alle 3 poengene tilbake til Tromøya torsdag kveld. Bortelaget vant fortjent, men 1-5 lyver litt.

Bare nesten: Olav Lund får en gylden mulighet i 1.omgang, men ballen går like over.
(Foto: Marius Jacobsen)

 

1.omgang var jevnspilt den første snaue halvtimen. Det føltes noe urettferdig da Trauma gikk opp til 0-1 i det 27.min og 0-2 i det 30. minutt. En ultraeffektiv Trauma-spiss puttet på deres to store målsjanser i omgangen. Plutselig så det bekmørkt ut for hjemmelaget. Men de sorte og gule krummet nakken og stod på. LFK tok over spillet og dominerte det siste kvarteret. Ekstra deilig var det å få lønn for strevet like før pause. Stian Berntsen «dro en Berntsen», fintet seg forbi et par blå spillere og fyrte av et skudd fra 19 meter som gikk i det lengste hjørnet til venstre for keeper. Redusering og gutta fikk troen tilbake.

 

 

LFKs mål: Rune Imenes kan se at Stian Berntsens skudd går hardt ned i hjørnet. Trauma-keeperen er sjanseløs.(Foto: Marius Jacobsen)

Målfeiring: Simon Lund, Dan C Birkeland og Børre Lindtveit feirer målet som ga LFK ga nytt håp i kampen (Foto: Marius Jacobsen)


I pausen manet trener Phat til høyt press i 2.omgang og jobbe knallhardt for å stresse Traumas bakre 4’er. Instruksene videre var å score minst 2 mål i 2.omgang og holde potte tett bakover. Enklere sagt enn gjort skulle det vise seg.

2.omgangen startet bra for hjemmelaget. Gutta viste glød og vilje til å vinne kampen, og presset knallhardt slik sjefen hadde bedt dem om. Men så var det dødballene i mot, da. Etter 53 minutter får Trauma corner. Det er ikke lett å se hva som skjer, men ballen daler ned ved først stolpe og klarer å sprette så vidt over streken før den blir klarert. Men mål var det. 1-3 og det føltes som å få en knyttneve midt i trynet. Verre skulle det bli. I det 60.min får Trauma ny dødball. En tellefeil bak fører til at en Trauma-spiller får stå helt alene på hjørnet av 5-meteren. Derfra ekspederer han ballen greit i mål. 1-4 og poeng i denne kampen ble plutselig tyngre enn å sykle på 5.gir opp Bellevue-bakken. Frustrasjonen bredte seg i laget og spillet gikk litt i oppløsning. Etter 68 minutter fikk bortelaget nok en nettkjenning, og plutselig handlet det om å begrense tapet. Heldigvis ble det ikke flere mål i mot, og med litt bedre effektivitet og presisjon i avslutningsfasen kunne vi ha pyntet på resultatet. Men 1-5 endte det etter litt for mye Hawaii-fotball i 2.omgang.

Trauma-trener Morten Knutsen var naturligvis fornøyd etter kampen: "Det var en god kamp. Vi kommer godt i gang og får 2 mål, men etter det er LFK det beste laget helt til vi scorer igjen. I den perioden er vi dårlig organisert. Vi vinner fortjent og vi vinner fordi vi har spillere med gode individuelle ferdigheter med erfaring fra et høyere nivå.» Han likte at hjemmelaget hele tiden prøvde å spille sitt spill trass motgang resultatmessig.

LFK-treneren var skuffet etter kampen: «Vi tapte for et bedre lag, men det litt for mye. Jeg er skuffet over hvordan vi slipper inn målene, men kanskje mest skuffet over at vi ikke fullfører kampen». Nå er det bare å se fremover mot en ny tøff kamp mot Øyestad på Nedenesbanen 8.mai.

LFKs lag: Brzezianski, Hunemo, Hestholm, Gjesdal, Møller, Birkeland, S Berntsen, S.Lund, O.Lund, Imenes, B Lindtveit

Benyttede innbyttere: Amundsen, Holte


3 poeng – Dan Christian Birkeland

2 poeng - Simon Lund

1 poeng – Stian Berntsen

 

Toppscorer A-laget:

1 mål - Stian Berntsen


Neste kamp er borte mot Øyestad torsdag 8.mai.

 

Innbytter Taulant Linani i fint driv fremover og prøver å finne Stian Amundsen på motsatt.(Foto: Marius Jacobsen)