Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Thriller på Skarpnes

Thriller på Skarpnes

Øyestad – LFK 4-3 (1-2) LFK trodde de hadde berget et poeng på overtid, men marginene er fortsatt ikke på LFKs side. Etter utlikning i det 91.minutt, kom Øyestad tilbake og vant noe ufortjent.

Rune Imenes utlikner til 1-1 på straffe. (Foto: Marius Jacobsen)

 

Kampene på Skarpnes har alltid vært spennende og aldri over før det er over. Denne kvelden var intet unntak. Her var det action var første sekund. LFK gikk rett i angrep og skapte en målsjanse med en gang. Det ble ikke noe mål. Like etter, i det 3.min fikk vi en i fleisen. Øyestad viste effektivitet da de scoret på sin første målsjanse. Ikke noe mer å si om målet enn at det var litt for enkelt hvordan de kom seg gjennom forsvaret vårt. Men gutta våre er rutinerte og ga ikke opp. Våre gutter kjempet og skapte en gedigen målsjanse 3 minutter senere, men mål ble det ikke da. Det var først da Olav Lund fikk ballen like etter at det skjedde noe. Olav ble lagt i bakken på ulovlig vis og dommer Skifjeld blåste og pekte korrekt på 11’meteren. Rune Imenes satte straffen sikkert i nota. 1-1 og stemninga blant publikum steg betraktelig, til hjemmelagets frustrasjon, sikkert fordi gjestene hadde 3 ganger så mange fans som Øyestad, på deres egen hjemmebane.

 

 

Videre i omgangen bølget spillet litt frem og tilbake med sjanser begge veier. Men så, i det 37 minutt, er det Olav Lund som tar ansvar. Han gjør opp for en miss tidligere i kampen. I lange klyv drar han seg forbi Øyestad-forsvaret og knaller til fra langt hold. Ballen fyker i mål (se bildet under). Fantastisk scoring og LFK leder fortjent 1-2. Resultatet holder seg til pause.

Skuddet til Olav Lund går i det lengste hjørnet for keeper. (Foto: Marius Jacobsen)


Feiring etter Olavs ledermål. (Foto: Marius Jacobsen)


De siste 45 minuttene ble kjempespennende. Kampen fortsatte med sjanser til begge lag. 3 minutter ut i omgangen fikk Simon Lund en gedigen sjanse til å øke til 1-3. Et kjempeskudd fra langt hold duppet over keeperen, men ballen traff stanga på feil side. 7 minutter senere var det derimot Øyestad som fikk store mulighet. De fikk frispark 2 meter utenfor vår egen 16-meter. Ballen gikk direkte i mål. Utlikningene var en stor skuffelse for gutta våre. De neste 10 minuttene var LFKs dårligste i kampen. Øyestad hadde initiativet, og de hadde også en kjempesjanse. Skuddet traff tverrliggeren, spratt ned og ut igjen. LFK levde farlig. Men etter hvert kom LFK mer og mer tilbake i kampen. Det ble halvsjanser, men ikke det helt store.

Først 13 minutter før full tid ble det mål til feil lag. Frispark 24 meter fra målet vårt. Vi skal gjøre et bytte. Torgeir Holte går ut, og mens vi venter på at Buti Ramadani skal inn på banen så tar Øyestad sitt frispark. Buti er på vei ut på banen når Øyestad scorer. 3-2 og den omdiskuterte scoringen gjorde fryktelig vondt.

Men heldigvis viser gutta våre moral. LFKs varemerke er at de aldri gir opp. LFK ga alt, satset fremover. På overtid får Rune Imenes sjansen sin. Med sin venstre fot banker han ballen i mål bak Øyestad-keeperen fra hjørnet av 16-meteren. Jubelen var ekstatisk på sidelinjen da alle trodde årets første poeng var sikret. Men jubelen stilnet dessverre fort. For minuttet etterpå fikk Øyestad sin siste mulighet i kampen. De flakset inn 4-3. De siste 2 minuttene av kampen var det bortelaget igjen som fikk en kjempemulighet til å utlikne, men Øyestad-keeperen ordnet opp etter litt klabb og babb i feltet.

Rune Imenes utlikner til 3-3 på overtid. (Foto: Marius Jacobsen)


Det ble tap. 3 kamper og 0 poeng. Dette fortjente ikke gutta, og selv dommerne syntes synd på LFK denne kvelden. LFK hadde ballen mye, og var flinkere til å variere spillet denne gang. Dessverre laget vi for mange frispark i farlige posisjoner som ble ganske avgjørende.


LFKs lag: Jacobsen, Holte, Gjesdal, Hunemo, P.Nham, S. Berntsen, Møller, O.Lund, Limani, S.Lund, Imenes

Benyttede innbyttere: Ramadani, B.Lindtveit, Amundsen


Mange fortjener poeng etter denne kampen. Herlig innsats av samtlige, men en hemmelig jury har kommet frem til følgende 3 spillere som får poeng:

3 p Rune

2 p Taulant

1 p Olav


Toppscorer A-laget:

2 mål - Rune Imenes

1 mål - Stian Berntsen, Olav Lund

 

Simon Lund hadde en god kamp. Han nærmer seg scoring. Kanskje i neste kamp...? (Foto: Marius Jacobsen)