Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFK tapte bunnoppgjøret

LFK tapte bunnoppgjøret

Randesund2 - LFK 4-2 (1-0) LFK presterte årsverste i kampen som skulle vinnes. Lite fungerer om dagen og selvtillit har blitt et fremmedord. Nå er det samling i bånn, gutta. Verden står ennå og vi vet vi kan.

Simon Lund og Trygve Hunemo, LFKs beste i denne kampen, i tøff duell med med grønne menn fra Randesund.(Foto:Marius Jacobsen)

 

LFK er nede i en stor bølgedal. Det ser skikkelig mørkt ut. 4 tap på 4 kamper taler for seg. På 3-0 ble et lite håp tent da LFK reduserte til 3-1 og 3-2 ved scoring av Phat Nham og Simon Lund. Men da gutta kjørte på for en utlikning, fikk Randesund-laget en kontring som endte med at forsvaret vårt måtte stoppen spissen deres på ulovlig vis. Straffen var grei og ble satt enkelt i mål.

Vi overkjørte Randesund2 i en treningskamp i vinter. Vi vet vi kan. Nå glemmer vi denne kampen og ser frem mot LIL-kampen 24.mai. Passer fint å få årets første seier da!

 

Kveldens poeng gis til:

3 poeng - Trygve Hunemo

2 poeng - Simon Lund

1 poeng - S Berntsen

 

LFKs lag: Brzezianski, Hestholm, Hunemo, Reiersen, P Nham, Birkeland, Imenes, S Berntsen, Amundsen, Limani, S Lund

 

Simon Lund har kampens første store sjanse, men skuddet ble gikk like til side for krysset.(Foto:Marius Jacobsen)

Sjelden vare: Phat Nham reduserer til 3-1 på elegant vis alene mot keeper.(Foto:Marius Jacobsen)

LFKs 2.mål: Simon Lund er gjennom og setter ballen i lengste hjørnet. Endelig nettkjenning for kraftpluggen. Får vi en ketchup-effekt? (Foto:Marius Jacobsen)