Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Årets første seier i boks!

Årets første seier i boks!

LFK2 – Rygene2 4-0 (1-0) Endelig! En herlig stemning og fantastisk innsats ga resultater. Rygene2 fikk bank i Lillesand. Rett og slett deilig.

En glad gjeng etter årets første seier. (Foto: LFK)

 

 

 

 

Det har ikke vært all verdens å juble for på seniornivå i LFK så langt denne sesongen. Kanskje dette var vendepunktet. Etter helslakt borte mot Hånes i forrige kamp, slo b-gutta våre kraftig tilbake. Rygene2 fikk unngjelde og måtte dra hjem poengløse.

Som avtalt på forhånd var gutta våre tålmodige fra start. De lot gjestene få lov til å spille ut og slå langt slik de alltid gjør. Våre sorte og gule lå lavt og kompakt og gutta i den bakre 4’er var helt sjef der bak. Herlig å se innsats og glød fra første sekund. Når vi fikk ballen så tok vi mer vare på den enn tidligere kamper. Gutta på midten beholdt roen og spilte ball. Endelig var det noe LFK-aktig over spillet. Angrepsrekka kjempet til seg mange store sjanser der blant annet Viesna Chau banket ballen i stanga og ut. Først i 37.minutt kom den fortjente scoringa. Et innlegg inn i Rygene-boksen blir halvveis klarert ut, men dessverre for gjestene så ender den hos Wieslaw Machowski som dunker til på halv volley. En kjemperedning av Rygene-keeperen ødelegger ei perle av et mål, men heldigvis har vi krigeren Boye Buckingham som stanger inn returen fra kloss hold. 1-0 og en fortjent ledelse. Det burde vært mer, faktisk.

I pausen var det ikke så mye sette fingeren på. Det gjaldt å opprettholde den gode holdningen på banen, og å tørre enda mer å spille opp på vår offensive midtbanespiller som ofte hadde masse rom.

Det første kvarteret i 2.omgangen var det derimot Rygene-laget som skapte mest. Hjemmelaget glemte å spille fotball, og ble dratt inn i gampe-fotballen som Rygene alltid står for. Og vi var litt heldige at bortelaget ikke utliknet da de hadde 2-3 kjempestore sjanser. Men Morten Jacobsen stod som en levende vegg tillegg til at Rygene-spissene ikke hadde dagen. Heldigvis klarte vi å ri av den gode Rygene-perioden og etter hvert kom gutta våre tilbake til «sitt rette jeg». Vi fant roen igjen, etter hvert som Rygene-spillerne ble slitne, var det enveiskjøring den siste halvtimen. Vi skapte noe fantastiske angrep der våre lynkjappe vinger kom til sin rett. Dønn inn i boks og mål ble det 2 x Buti Ramadani og 1 x Kenna Berntsen. Vi hadde noen gigasjanser til så 4-0 er definitivt ikke noe å si på.

Takk til gutta som stod sammen i krigen og vant som et lag. God stemning!

Gutta som vant var: Morten Jacobsen, Torgeir Holte, Odd Velle Gjesdal, Kristoffer Reiersen, Krister Bygård, John Tore Flesjå, Jan Fredrik Gunnufsen, Feliciano Ondo, Viesna Chau, Butrint Ramadani, Boye Buckingham, Loi Nham, Kenneth Berntsen, Dilshod Zakharov, Leif Atle Franksson, Wieslaw Machowski

Her er det direkte ufint å nevne kun 3 spillere som får poeng. Samtlige av gutta fortjener poeng, men når noen må nevnes så har en uformell jury kommet frem til disse 3:

3 poeng – Krister Nygård

2 poeng – Boye Buckingham

1 poeng – Kristoffer Reiersen

Stjerne i margen til 2-målscorer Buti Ramadani, midtbanekjempe Jan Fredrik Gunnufsen og Odd Velle Gjesdal. Alle andre kan klappe seg selv på skuldra og si at du var god!

 

Toppscorer B-laget

2 mål – Butrint Ramadani

1 mål - John Tore Flesjå, Viesna Chau, Boye Buckingham, Kenneth Berntsen

Toppscorer: Med sine 2 scoringer i kveldens kamp er Butrint Ramadani toppscorer på b-laget så langt i år.(Foto: LFK)

 

Måljegere: Kenneth Berntsen og Boye Buckingham signerte hver sin scoring mot Rygene2. (Foto: LFK)

 

Oppdater tabell: http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=139367