Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Fortsatt best i byen

Fortsatt best i byen

Ikke uventet var det LFK som vant lørdagens byderby. Trass LILs litt heldige poengfangst så langt i sesongen og LFKs elendige seriestart, var det ingen i LFK som tvilte på hvem som var Lillesands beste fotballag.

Matchvinner: Simon Lund stiger til værs å scorer seiersmålet mot gamle lagkamerater. (Foto: Marius Jacobsen)

 

 

LIL-gutta var i skyene etter å ha blitt omtalt som «det historiske laget» som slo Birkenes.Og i borgertoget 17.mai var det stolte kyllinger som stilte opp i blått og buet på LFK ved en hver anledning, noe 6-åringene våre reagerte på. Men heldigvis klarte LFK det LIL-trener Trond Andreassen ikke klarte, nemlig å få LIL-gutta ned på jorda. Et mål av Birkeland og et av fjorårets beste spiller i LIL, Simon Lund, sørget for en fortjent seier til Lillesands flaggskip.

En analyse av dagens kamp er unødvendig. Alle som var til stede så hvem som var det beste laget. I 1.omgangen vant LFK sjansestatistikken 5-0. Derfor var det ikke ufortjent at Dan Christian Birkeland nikket inn 0-1 for LFK som var bortelag for dagen. Frisparket fra Simon Lund ble ekspedert kontant i krysset på hodet av Birkeland. LFKs store stå var selvsagt i ekstase.

0-1 og pause. Trener Phat Nham var fornøyd med gutta. Bare å fortsette de gode holdningene banen så skulle dette gå bra.

Den første delen av 2.omgangen kom LIL litt mer med i kampen. Deres ensformige og forutsigbare spill med konstant lange baller ga faktisk delvis resultat. De blå kom mer i kampen, og de til slutt fikk de en litt flatterende utlikning. Målet i seg selv var fint nok, men LFK-gutta visste hvem som var best. Og det beviste de i resten av omgangen. Bortelaget for kvelden tok tilbake initiativet og styrte resten av kampen.

LFKs andre scoring kom etter ny dødball. Rune Imenes stod for serven denne gang. En corner denne gang. Inne i boksen stod Simon Lund, svigermors drøm-gutten, og smilte før ballen kom. Han visste hva som kom. Da det perfekte innlegget ble lagt, steg til gromgutten til værs og stanget inn matchvinner-scoringen. Helt fortjent!

LIL var heldige som klarte å stå i mot kun 2 mål baklengs. Lillesands beste fotballag hadde flere kjempemuligheter til å score, med blant annet en ball i tverrliggeren. Men LIL slapp billig unna med kun ettmåls-tap.

At LFK vant var kampen var ingen overraskelse selvsagt, men veldig gledelig for oss. Etter en kjip start på sesongen var det viktigere å få et godt resultat enn en god prestasjon. Selv om vi vant med kun ett mål, er LFK-leiren strålende fornøyde med 3 poeng.LFK vant sjansestatistikken klart og burde ha vunnet mer.

 

LFKs tropp: Morten Jacobsen, Ole Christian Dammen, Kenneth Hestholm, Ivar Østerås, Endre Lindtveit, Tygve Hunemo, Dan Christian Birkeland, Jan Fredrik Gunnufsen, Rune Imenes, Olav Lund, Simon Lund, Phat Nham, Odd Velle Gjesdal, Taulant Limani, Børre Lindtveit, Torgeir Holte.

 

I dag fortjener alle gutta poeng fordi alle reiste seg etter å ha ligget nede. Likevel var det noen få spillere som fortjener litt ekstra klapp på skuldra:

3 poeng - Simon Lund

2 poeng - Dan Christian Birkeland

1 poeng - Ole Christian Dammen

Av andre navn som må nevnes er Morten Jacobsen som ruler mellom stengene, Trygve Hunemo som er sjef i den defensive midtbanerollen, Rune Imenes som skaper masse og egentlig hele resten av gjengen som gir jernet for laget!

 

Dan C Birkeland header....(Foto:Marius Jacobsen)

 

...i mål!!!! 0-1!!! (Foto:Marius Jacobsen)

Trygve Hunemo var meget god i den defensive medtbanerollen på LFK.
(Foto:Marius Jacobsen)

Morten Jacobsen ordnet opp da LIL var frempå. (Foto:Marius Jacobsen)

Morten var sjef i feltet. (Foto:Marius Jacobsen)

Gutta jubler for Simon Lunds 1-2-scoring. (Foto:Marius Jacobsen)

Ole Christian Dammen takler så det lukter svidd. For en mann! (Foto:Marius Jacobsen)

Simon Lund alltid farlig for motstanderen. (Foto:Marius Jacobsen)

Pauseprat. (Foto:Marius Jacobsen)

Trener Nham har kontroll på gutta. (Foto:Marius Jacobsen)

Masse folk tok turen til Holta. (Foto:Marius Jacobsen)

Seiersfest etter kampen! (Foto:Marius Jacobsen)