Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget cruiser videre!

B-laget cruiser videre!

Express2 – LFK2 1-5 (1-2) Express2 ble feid av banen av Go’gutta lørdag ettermiddag. Gutta sprudlet i sommersola og vartet opp med festfotball på OSM Stadion på Fevik.

Glade målscorere: Dilshod Zakharov, Feliciano Ondo og Kushtrim Maxharraj

 

 

 

Gutta kom godt i gang, og hadde noen mega-sjanser etter få minutter spilt. Men ballen ville ikke inn mål. Litt flatterende for hjemmelaget var det derfor da de scoret på sin første reelle målsjanse etter 19 minutter. Men heldigvis viser B-gutta spilleglede om dagen og fortsatte med sitt gode spill. Dilshod Zakharov hadde fått tillit på venstrevingen og tok vare på muligheten. Unggutten fikset først 1-1 og så 1-2 på en fremragende scoring. Dill snur seg på en femøring og smeller i vei et skudd helt borte ved stolpen. Keeperen er der nesten, men ballen flyr inn i nettmaskene. Moro for laget og veldig moro for Dilshod. Lagene gikk til pause på 1-2.

Coach for dagen, Roy Kenneth Jenssveen, var strålende fornøyd med gutta i de første 45 minuttene. Fokuset i 2.omgangen var å holde det gode humøret oppe, spille enda litt kjappere og bruke bakrommet mer.

I 2.omgangen ble det etter hvert enveiskjøring mot Express-målet. Hjemmelaget ble slitne og hadde få innbyttere. 1-3-scoringen lot likevel vente på seg en stund. Ikke før det var spilt 66 minutter kom den forløsende scoringen. Wieslaw Machowski kjemper seg nedover til dødlinja på høyresida. Han får lagt inn i boksen et herlig innlegg der målmaskinen Kushtrim Maxharraj brasser ballen i nota. Sikkert den fineste scoringen på den banen noen gang! Utrolig moro, og seieren var halvveis nede i lomma.

Go’gutta var ivrige nå og flere ville frem og score på en slik herlig dag. Feliciano Ondo var nestemann som kunne dra hjem med et ekstra stort smil. En pasning fremover så ut til å bli litt for lang, men Feliciano er lynkjapp og klarer å pirke ballen over keeperen som en hver superspiss gjør. Deilig og nå var det virkelig moro på banen. Og enda mer moro skulle det bli. For nå kom OSM-banens nest fineste scoring i historien. Dilshod som allerede sprudlet av selvtillit, dro seg nedover høyrekanten og fikk lagt inn en hardt innlegg en halv meter over bakken. Igjen var Kushtrim der han skulle og hamret ballen i kassa på hel volley. Ny klassescoring!

Gutta ga seg på 5 mål. Det er alltid moro å vinne, moro å score, og ekstra moro er det når alle gutta sprudler og har det gøy sammen og når et felles mål! DET er fotball det!

LFK2s tropp:Rafal Brzezianski, Shun Phat Nham, Ivar Østerås, Kristoffer Reiersen, Butrint Ramadani, Loi Nham, Kenneth Berntsen, Dilshod Zakharov, Kushtrim Ramadani, Boye Buckingham, Feliciano Ondo, Wieslaw Machowski, Johannes Øvland, Roy Kenneth Jenssveen


3 poeng: Dilshod Zakharov

2 poeng: Kushtrim Maxharraj

1 poeng: Butrint Ramadani


Toppscorer B-laget:

2 mål – Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Dilshod Zakharov

1 mål - John Tore Flesjå, Viesna Chau, Boye Buckingham, Kenneth Berntsen, Feliciano Ondo