Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget vant igjen!

B-laget vant igjen!

 

Imås2 – LFK2 1-2 (1-1) B-laget er i flytsonen. En sterk borteseier mot Imås2 er rett og slett imponerende!

Utlikning: John Tore Flesjå fyrer av en kanon. Legg merke til Imås-keeperen som ikke skjønner hva som kommer. (Foto:Marius Jacobsen)

 

 

 

Da de fleste fortsatt var på sjøen og nøt de siste timene med sol i en strålende pinsehelg, dro B-laget til PS Anlegg stadion i Grimstad for å spille mot Imås2. Før denne kvelden hadde hjemmelaget kun hatt et tap, mot serieleder Hånes, så dette visste vi ville bli en tøff kamp. Men vi struttet av selvtillit selv etter to strake seire mot Rygene2 og Express2. Vi vet at vi kan spille fotball og slå hvem som helst i avdelingen om vi spiller som vi kan.

Heten var intens, men gutta virket kvikke før kamp.

Dommeren blåste kampen i gang, og gjestene kom godt i gang. Vi fikk tidlig til LFK-spillet, og vi kom til flere gode sjanser. Men det var vertene som kunne juble først. Da Go’gutta var vel ivrige etter å score, var ikke viljen til å løpe tilbake like stor som fremover. Og på 6.divisjonsnivå, som på alle andre nivåer, blir man straffet for det. Målet kommer på en kontring der gjestene ikke hang med. Ballen havner hos en blå spiller som kan banke ballen i mål fra 5 meter.

Men gutta våre har fått en i fleisen før. De pleier å reise oss igjen, en god egenskap i seg selv. Gutta jobbet knallhardt så svetten rant, men de fikk ikke lønn for strevet med en gang. Det var ikke før «Imås-dødaren» John Tore Flesjå tok grep i det 34.minutt at de sorte fikk nettkjenning. En herlig corner fra Loi Nham ble «klarert» ut til Flesjå som står alene på 16 meter. Imås-spillerne hadde tydeligvis ikke lært fra forrige gang siddisen var på besøk. Som i fjorårets A-kamp dunker Flesjå lærkula i kassa som han aldri har gjort noe annet i livet. Vi må bare takke for at Imås ikke følger med i timen. Keeper rakk ikke å reagere før LFK-gutta og de tilreisende jublet. Deilig! 1-1 og pause.

Jubel: Gutta jubler etter utlikningen.(Foto: Marius Jacobsen)

2.omgangen var en thriller. Imås2 var hissige og viste hvorfor de bare hadde tapt en kamp før denne kvelden. De var giftige i angrep og hadde noen gigantiske sjanser. Det skal sies at gjestene var vel beskjedne i forsvaret og ga de blå unødig mange sjanser. Heldigvis har vi en sisteskanse Rafal Brzezianski som er umulig om dagen. Han vartet opp med noen syke redninger som man kanskje ser på tv når VM begynner om få dager. I tillegg var stengene sorte og gule i dag.

LFKs bestemann: Rafal med en av sine klasseredninger i denne kampen.(Foto:Marius Jacobsen)

Men altså, trass store Imås-sjanser, så var vi ikke helt borte vi heller. Vi skapte flere store sjanser, og det viktigste av alt: Vi putta! Igjen var det Loi som la en av sine mange herlige innlegg i boks. Der vant Børre Lindtveit duellen med keeper, noe som fysisk ikke skal gå an. Men i denne kampen var Børre stor! Børre vant ballen, og da keeperen var på vei tilbake på streken, nikket Børre ballen videre til Dilshod Zakharov som pannebrasket ballen inn mellom beina på keeper som lå og kavet på streken. Dilshod strålte med hendene over hodet og badet i jubel fra publikum og bortebenken. Unggutten kunne nesten fly på dette tidspunktet. 1-2 og bare så utrolig digg!

Seiersmålet: Dilshod nikker ballen inn mellom beina på keeper fra kloss hold. (Foto: Marius Jacobsen)

Matchvinner: Dilshod jubler etter seiersmålet. (Foto: Marius Jacobsen)

Herfra og ut gjaldt det å holde fokus og ha lyst til å vinne. Lagleder Jenssveen gauket og gestikulerte på sidelinja. Gutta responderte og dro seieren i land. Samtlige av gutta skal ha kred for fantastisk jobbing. Igjen skal hele troppen ha masse tusen takk for herlig innsatsvilje! Synes likevel vi trekke frem Rafal som kveldens LFK’er.

LFKs tropp: Rafal Brzezianski, Odd Velle Gjesdal, Torgeir Holte, Kristoffer Reiersen, Ivar Østerås, Loi Nham, John Tore Flesjå, Stian Amundsen, Boye Buckingham, Feliciano Ondo, Børre Lindtveit, Dilshod Zakharov, Shun Phat Nham.

B-laget er i flytsonen nå, og nå venter Høvdingen i neste kamp, Holta torsdag 19:30 denne uka . Vi skal revansjere fjorårets 2 tap mot Høvdingene. Vi gleder som unger til denne kampen!

 

Toppscorer B-laget:

3 mål - Dilshod Zakharov

2 mål – Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, John Tore Flesjå

1 mål - Viesna Chau, Boye Buckingham, Kenneth Berntsen, Feliciano Ondo


Hardkjempende: Forsvarsrekka vår med Odd Vell Gjesdal kjempet med hjertet utenpå drakta denne kvelden. Foto: Marius Jacobsen)