Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget banket Høvdingen

B-laget banket Høvdingen

LFK2-Høvdingen 4-2 (1-1) 2 røde kort, straffe og flere skader var noe av ingrediensene i kveldens drama mot Høvdingen. Men gutta våre ordnet B-lagets 4.strake seier fullt fortjent.


Målfeiring: Dilshod og Stian jubler sammen med målscorer Flesjå (Foto: Marius Jacobsen)

Den beste oppvarmingen til VM var kveldens derby mot våre venner fra Høvåg. Som vanlig var det litt temperament og mange mål. Hjemmelaget visste at en gjentakelse av de kampers prestasjoner ville holde til seier. Men gutta var innstilt på en knalltøff kamp mot de blå fra Lillesands periferi. Det ble som forventet. Men hjemmelaget startet best. Vi hadde ballen mest, og skapte mest og allerede etter 9 minutter ble sjansene omgjort til mål. Vi får corner og Loi Nham slår en litt kort ball til Stian Amundsen. Stian legger ballen tilbake til Loi og trekker seg litt lenger ut ved hjørnet av 16-meteren. Loi legger tilbake en 45 graders pasning som Stian banker nota. Herlig scoring!

Resten av omgangen var det LFK2 som ville mest og hadde et visst grep på kampen. Men 10 minutter før pause ser det plutselig litt mørkt ut for hjemmelaget. Et Høvdingen-angrep blir altfor dårlig klarert og det blir litt klabb og babb inni vår egen boks. Et skudd blir avfyrt og Odd Velle Gjesdal på streken refleks-redder ballen med hånda. Korrekt straffe som blir satt i mål. I tillegg blir Odd korrekt utvist. Høvdingen fikk blod på tann mens hjemmelaget begynte å henge med nebbet med en mann færre på banen. Heldigvis var det få minutter til pause.

Gutta fikk beskjed i pausen om å legge seg litt lavere og vente på kontringer. Hjemmelaget måtte utnytte sine egenskaper i stor fart på henholdsvis Taulant Limani, Dilshod Zakharov og Viesna Chau. I tillegg var det viktig å få opp humøret og støtte hverandre i stedet for å klage.

Kun 12 minutter ut i 2.omgangen fikk gutta lønn for taktikken. På en kontring satte lynkjappe Taulant i gang et raid på høyresiden og var nesten gjennom når han blir felt av siste mann. Frisparket var klart og plutselig var også Høvdingen kun med 10 mann på banen. Dette var en vitamininnsprøyting for hjemmelaget som virkelig satte opp et gir. Høvdingen ble brakt ut av fatning mens de sorte etter hvert kjørte over Høvdingen-laget. Taulant var i fyr og flamme og lekte seg med Høvdingen-forsvaret. Etter 61 minutter kom endelig uttellingen. Taulant slår en lang ball opp mot Boye Buckingham inne i boksen. Hardtarbeidende Boye tar i mot ballen, vender på en 5-øring, legger tilbake til John Tore Flesjå som fra 8 meter er nådeløs. 2-1 og herlig stemning på tribunen! Herfra var det tut og kjør mot Høvdingen-målet. Gjestene sleit med å forsvare seg. Spesielt Taulant skapte mye på sin venstre kant. Kun 7 minutter etter ledermålet dribler Taulant seg fri på venstrekanten, drar seg ned til dødlinja, legger et hardt innlegg langs bakken til Viesna Chau som enkelt bredsider ballen til side for Høvdingen-målvakten. 3-1 og nå virket kampen kjørt.

Men Høvdingen klarte å komme med en siste lille krampetrekning 7 minutter før slutt. Et litt for slapt LFK-forsvar mister ballen i farlig posisjon og Høvdingen reduserer til 3-2. Men så viser Go’gutta klasse ved å ikke miste hodet. En enkel pasning fra Boye frem mot Viesna punkterer kampen for godt. Viesna er gjennom og setter ballen trygt i kassa. Høvdingen klarte ikke å svare og dermed endte det med en fortjent 4-2-seier til LFK2.

Igjen må vi bare berømme gutta som legger en herlig innsats mot et Høvdingen-lag som ga oss ordentlig kamp i en time. Gutta er oppe på 3.plass på tabellen med 12 poeng, like mange som Lia på 2.plass men vi har en kamp færre spilt. Neste kamp er førstkommende mandag 16.juni hjemme i Holta kl 19:30. Da er det mer underholdning i vente!

Toppscorerlista må vi komme tilbake til.

Troppen som var med: Rafal Brzezianski, Krister Nygård, Torgeir Holte, Odd Velle Gjesdal, Kristoffer Reiersen, Loi Nham, John Tore Flesjå, Stian Amundsen, Viesna Chau, Boye Buckingham, Dilshod Zakharov, Marius Maalen, Taulant Limani, Leif Atle Franksson, Roy Kenneth Jenssveen.

Bildene viser hjemmelagets 3 mål i 2.omgang og målfeiring etter 2-1-scoringen. Stians herlige 1-0-scoring i 1.omgang har vi dessverre ikke bilder fra da vår fotograf kom i pausen.

 

Mål: Flesjå putter fra 8.meter (Foto: Marius Jacobsen)

Ledelse: Viesna ordner 2-1-ledelse. (Foto: Marius Jacobsen)

 

Spikeren i kista: Viesna er frempå igjen og sikrer LFK2s 4.mål, hans 2. for kvelden. (Foto: Marius Jacobsen)

Scoret: Stian Amundsen smilte bredt etter å ha scoret en perle av et mål. (Foto: Marius Jacobsen)

3 nye poeng sikret: Gutta var selvsagt fornøyd etter kampen. (Foto: Marius Jacobsen)

Målfarlig: Alltid farlig når Viesna er foran mål. Men denne sjansen ble det ikke mål av. (Foto: Marius Jacobsen)