Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-lagets seiersrekke ble stoppet av Sørfjell.

B-lagets seiersrekke ble stoppet av Sørfjell.

LFK2-Sørfjell 1-2 (0-2) Det ingen triumf mot Sørfjell mandag kveld. En elending første omgang ble etterfulgt av en bedre siste halvdel, men det holdt ikke til poeng.
Ikke denne gang: Høyreslegga til Flesjå ga ikke resultater i denne kampen. Sørfjell-gutta hadde tydeligvis gjort leksa si og var tett opp siddisen hver gang han prøvde seg. (Foto: Marius Jacobsen)

Ikke så mye å mase om etter denne dårlige kampen. Vi får gi litt av skylden på en dårlig opptakt til kampen. To forfall like før avspark kan ha virket negativt på gutta.

Vi skapte knapt en eneste målsjanse i første omgang. Sørfjell skapte ikke mye mer de heller, men litt mer enn hjemmelaget. De fikk først en scoring som burde vært annulert da Søfjellspilleren sparker ballen ut av hånda til Rafal i mål. Men målet ble godkjent. De scoret et mål til før pause.

2.omgangen var bedre for de sortkledde. Vi klarte å holde ballen i laget og skape en del målsjanser. Det var helt fortjent da vi fikk en redusering etter 61 minutter. Stian Amundsen putter på straffe. Resten av omgangen dominerer vi mye av spillet, men skaper ikke altfor mye av store målsjanser. Vi klarer aldri å utlikne.

Tapet er kjipt, men etter en så dårlig prestasjon kan vi ikke forvente å ta poeng. Nå er det bare å se fremover mot siste kamp før sommerpausen. Det er mot Birkenes2 tirsdag 24.juni, i Birkenesparken.

LItt vanskelig å trekke frem spillere som utmerket seg i denne kampen. Torgeir Holte og Trygve Hunemo kommer inn etter pause og hever laget. Per Christian Falkum skal ha ros for å ofre seg de første 20 minuttene da vi manglet midtstopper ved avspark.

Pga nettsiden vår som fortsatt er nede så kommer vi tilbake med toppscorertittelen.

Gutta som bidro i kveldens kamp: Rafal, Phat, Per C, Kristoffer, Buti, Ivar, John Tore, Stian A, Dilshod, Viesna, Boye, Roy Kenneth, Roy T, Trygve Hunemo, Torgeir.

Redusering: Stian Amundsen tente et håp i hjemmelaget med scoring fra straffemerket. (Foto: Marius Jacobsen)