Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget senket BIL2

B-laget senket BIL2

BIL2 – LFK2 0-3 (0-1) Et disiplinert LFK2-lag vant fullt fortjent i Birkenesparken tirsdag kveld. Etter en nervøs 1.omgang dominerte gutta de siste 45 minuttene og kunne ha vunnet mer.

Ledelse: Kenneth Berntsen scorer 0-1-målet for B-laget (Foto: Marius Jacobsen)

 

 

Go’guttas siste kamp før sommerferien var mot ingen hvem som helst. Gutta forventet et topp motivert Birkenes2-lag, men det var ikke noe å si på bortelagets motivasjon heller. Hele 5 i kveldens LFK2-tropp bor på Birkeland og flere spilte mot gamle lagkamerater. Planen til bortelaget var å ligge tålmodige på midten og vente på motstanderen. Det funket rimelig greit, men 1.omgangen var rotete og bar preg av dårlig spill hos begge lag. Heldigvis var gjestene mest effektive. Etter 12 minutter får LFK2 et frispark høyt oppe på motstanderens halvdel. Dødballen blir lagt opp i boksen der Stian Amundsen nikker ballen tilbake foran målet. Kenneth Berntsen er nådeløs fra 5 meter og banker ballen mellom bena på keeper. 0-1 og god start. Etter dette målet var det Birkenes-laget som skapte flest målsjanser i første omgang, men heldigvis klarte forsvaret vårt sammen med Rafal i mål å rydde opp.


Tigersprang: Rafal med en "umulig" redning. Igjen fantastisk keeperspill! (Foto: Marius Jacobsen)

 

Pausepraten bestod mest i å gjøre noen bytter og fokus på å være tålmodige. Gutta skulle holde sin formasjon og ikke bli for ivrige til å gå fremover på banen.

2.omgangen var 3 hakk bedre en de første 45. Gutta plukket opp de fleste ballene som ble forsøkt spilt gjennom midten. Og av de lange ballene som ble slått fra Birkenes-forsvarerne hadde Torgeir Holte & Co bak der stort sett kontroll på. Kun ved et par anledninger skapte BIL2 reelle målsjanser i 2.omgang.

Så, i det 72.minutt skjer det forløsende. Etter hauger av sjanser mot Birkenes-målet tar borkisen Krister Nygård ansvar fra sin høyreback-posisjon. I godt driv fremover prøver han seg like godt på et skudd fra 30 meter. Det kunne virke noe optimistisk, og det var det jo, men for et skudd! Ballen flyr i en perfekt bane over keeper og smyger seg inn under tverrliggeren. En herlig scoring fra mannen som aldri har scoret på seniornivå. Og attpåtil skjer det i Birkenesparken, for et gjestende lag, det kan ikke bli bedre.

Lykketreff: Krister skyter fra 30 meter... (Foto: Marius Jacobsen)


...og ballen går over keeper, men under tverrliggeren...(Foto: Marius Jacobsen)

..og da ble en jublende glad Krister gratulert av Per Sergio og Viesna, mens Stian klapper for lagkameraten i bakgrunnen. (Foto: Marius Jacobsen)

Etter 0-2-scoringen virket Birkenes-spillerne sluttkjørte. De var aldri i nærheten av å slå tilbake. I stedet var det de sortkledde som dominerte og skapte flust av sjanser til øke ledelsen. 9 minutter før slutt fikk gutta uttelling. Alltid målkåte Viesna Chau drar seg mot dødlinja, og i stedet for å legge ballen ut 45 grader er han frekkere enn flatlusa og setter ballen i kassa fra nærmest død vinkel. Kampen var på dette tidspunkt definitivt avgjort, og hjemmelaget så frem til at dommer Lundvall skulle blåse av kampen.

0-3: Viesna putter sitt 4.for sesongen og troner dermed alene på toppscorerlista for B-laget.(Foto:Marius Jacobsen)


Alle seire er deilige, men denne var spesielt god ettersom det var viktig å få et godt resultat før sommerferien og også få en opptur etter det kjedelige tapet for Sørfjell i forrige runde. LFK2 ligger nå på en gledelig 3.plass på tabellen kun ett poeng bak Sørfjell og Hånes på henholdsvis 1. og 2. plass.

LFK2: Rafal Brzezianski, Torgeir Holte, Shun Phat Nham, Butrint Ramadani, Krister Nygård, Per Christian Møller, John Tore Flesjå, Stian Amundsen, Boye Buckingham, Kenneth Berntsen, Dilshod Zakharov, Per Sergio Stoveland, Feliciano Ondo, Viesna Chau

3 poeng - Torgeir Holte

2 poeng – Per Christian Møller

1 poeng – Buti Ramadani

Stor stjerne i margen til Krister Nygård som får lykketreff og scorer sitt første på seniornivå.

 

 

Toppscorer B-laget:

4 mål - Viesna Chau

3 mål - Dilshod Zakharov, John Tore Flesjå,

2 mål – Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Stian Amundsen, Kenneth Berntsen

1 mål - Boye Buckingham, Feliciano Ondo, Krister Nygård

Gutta jubler for Viesnas 0-3-scoring mens ex-LFK'er Steffen Jørgensen i Birkenes-forsvaret fortviler og innser at slaget er tapt.(Foto:Marius Jacobsen)

Målscorere: Krister Nygård og Viesna Chau. Kenneth Berntsen som scoret det første forsvant før bildet ble tatt. (Foto:Marius Jacobsen)