Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Kun uavgjort for LFK da Risør ble rundspilt

Kun uavgjort for LFK da Risør ble rundspilt

Risør – LFK 1-1 (1-0) LFK hadde fortjent 3 poeng etter å ha rundspilt Risør i 2.omgang, men gutta måtte ta til takke med kun 1 poeng.

Scoret: Feliciano Ondo scoret mål i sin første opptreden for a-laget i år. (Foto: LFK)

 


 

 

LFK hadde siden april ytret ønske om å flytte denne kampen ettersom vi erfaringsmessig vet at kamper så nær fellesferien kan skape problemer med tanke på mange forfall. Som antatt ble denne dagen nettopp slik, men Risør nektet å flytte kampen. Det betydde at LFK stilte med en litt annerledes tropp en vanlig, men samtlige av gutta leverte!

Det begynte litt tungt for gjestene. Etter en tam start fra begge lag, fikk Risør en corner etter 8 minutter. Morten i mål er ute og klarerer innlegget, men ballen havner hos en Risør-spiller som «pølse-lomper» ballen i lang bue over alt og alle inn i mål. Det kan nesten ikke engang karakteriseres som en målsjanse, men mål ble det likevel. I tillegg til målet hadde Risør en målsjanse i 1.omgang. I motsatt ende av banen ble det mer action etter halvspilt omgang. De sortkledde begynte å vinne flere dueller, begynte å finne hverandre bedre og skapte flere gode sjanser til å utlikne. Men den siste lille touchen manglet for å få nettkjenning. 1-0 til pause var noe flatterende.

I pausen var gutta super-positive og visste at sjansen for seier var definitivt innenfor rekkevidde.

2.omgangen var enveiskjøring fra ende til annen. Gutta våre kjørte over Risør som bare sporadisk var over midten. De hadde et skudd på mål i 2.omgang. Morten ryddet opp. Men trass dominansen, så var det litt for mye bare nesten foran Risør-målet. Enten gikk skuddene utenfor eller så var den siste pasningen litt for unøyaktig slik at Risør-keeperen enkelt kunne plukke opp. Da det gjenstod 10 minutter, måtte de sortkledde satse enda mer fremover. De la om til 3 bak og dyttet en spiller lenger frem. Først 3 minutter før full tid fikk gutta uttelling. Et innlegg foran Risørs mål ble stusset videre av assist-kongen Boye Buckingham. Der står Feliciano Ondo og tar i mot. Gutten, som har masse gode opplevelser fra seire med b-laget, tar ned ballen og skyter med utsiden av foten til side for keeper. Mer fortjent utlikning skal man lete lenger etter. De siste minuttene gikk gutta våre for full pott og satset alt fremover. Men Risør rodde i land 1 poeng.

Tatt i betrakting at utlikningen kom så sent så var det ingen depping i LFK-leien. Men litt mer uflaks så kunne vi tapt denne kampen. Heldigvis går gutta nå til sommerferie med en god følelse etter å ha prestert meget godt på Kjempesteinmyra. LFK gjorde Risør dårlige. Fantastisk innsats av samtlige av gutta. Spesielt må vi berømme de gutta som stort sett har spilt b-kamper i år og kommer inn med god stemning og hard kjemping i a-laget. Det er ekstra moro å vite at vi har så stor bredde i LFK at selv med så mange faste a-spillere borte så klarer vi å prestere som i dag. Selv om det kun ble uavgjort så burde prestasjonen gitt 3 poeng. Vi tar det med oss og skal bite hardt fra oss i høstsesongen.

LFKs tropp: Morten Jacobsen, Shun Phat Nham, Torgeir Holte, Odd Velle Gjesdal, Ivar Østeraas, Dan Christian Birkeland, Stian Berntsen, Simon Lund, Per Sergio Stoveland, Endre Lindtveit, Feliciano Ondo, Boye Buckingham, Dilshod Zakharov, Kenneth Berntsen

3 poeng – Per Sergio Stoveland

2 poeng - Feliciano Ondo

1 poeng – Simon Lund

 

Toppscorer A-laget

 

4 mål - Kushtrim Maxharraj

2 mål - Rune Imenes, Simon Lund

1 mål – Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Feliciano Ondo