Home Nyheter Macron besøkte LFK

Macron besøkte LFK

I forbindelse med B-kampen mot Birkenes2 før sommerferien så kom Vidar Espeland og Ivar Sigurdsen og besøkte LFK-leiren. Macron ekspanderer i Norge. Disse trivelige gutta er nye i Macron-familien og skal drive Macron Sør, som blir LFKs nye kontaktpunkt fremover hva angår klubbutstyr. De har startet utsalg av Macron-produkter i samarbeid med Fløy-butikken på Flekkerøya. Fløy er som kjent Macron-klubb fra 2015.

F.v Ivar Sigurdsen, Vidar Espeland, begge fra Macron Sør, og LFKs Roy Kenneth Jenssveen

Klubbavtalen vår med Macron-leverandøren i Norge går ut ved årskifte og styret skal etter sommeren sette seg ned å se på veien videre. Vår nåværende samarbeidspartner, med Macron Sør i spissen, ønsker naturligvis å beholde LFK i Macron-familien. I god tid før avtalen går ut, bør vi ha det klart om den forlenges. Det blir en spennende høst.