Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Tap i årets første høstkamp

Tap i årets første høstkamp

LFK – Imås 1-3 (1-2) Effektiviteten til Imås var avgjørende i fredagens kamp i Holta. Kampen var jevnspilt, men gjestene scoret på sine sjanser, mens det ble for mye bare nesten for våre gutter. Det var lite finspill å spore i første omgang,  men det tok seg opp de siste 45 minuttene.

Mål: Trygve Hunemo reduserer for LFK like før pause.(Foto: Marius Jacobsen)

 


 

 

Det var Imås som først scoret etter 19 minutter på et lykketreff av et skudd. Enten var det en kjempefin prestasjon eller så var det griseflaks at et dårlig innlegg går inn i nærmeste vinkel fra 17 meter og svært skrått hold. Kun 5 minutter senere var Imås-spissen frempå og på vei forbi forsvaret vårt når ballen blir stoppet med armen. Forseelsen skjedde muligens utenfor 16-meteren, men etter å ha konferert med assistentdommeren så pekte dommeren på straffemerket. Ballen ble satt i mål bak Morten.

0-2 føltes veldig urettferdig, men heldigvis ga ikke gutta opp. Like før pause tente Trygve Hunemo nytt håp da han kriget ballen i mål med hode etter stort press fra hjemmelaget. Med 1-2 til pause var det positiv stemning i laget i pausen.

Gutta gikk ut i 2.omgangen med tro på å snu kampen, men sjansene ble aldri omsatt til mål. I stedet var det effektive Imås som scoret sitt tredje etter 62 minutter. LFK klarte bare sporadisk å skape farligheter foran Imås-buret, men ingenting som ga resultater.

Bare nesten: Taulant kommer seg til dødlinja og legger en perfekt ball inn foran mål. Kenneth Hestholm er et nanosekund for sein til å klinka ballen i nota.(Foto: Marius Jacobsen)

Et svekket LFK tapte for et svekket Imås. Nå må gutta bare se fremover mot neste kamp som er som er mot Randesund2 18.aug.

LFKs tropp: Morten Jacobsen, Torgeir Holte, Odd Velle Gjesdal, Kenneth Hestholm, Ivar Østerås, Stian Berntsen, Trygve Hunemo, John Tore Flesjå, Rune Imenes, Viesna Chau, Feliciano Ondo,  Kenneth Berntsen, Taulant Limani, Boye Buckingham

LFKs mål: Trygve Hunemo

Poeng:

3 p – Trygve Hunemo

2 p – Feliciano Ondo

1 p – Kenneth Hestholm

 

 

 

Toppscorer A-laget

 

4 mål - Kushtrim Maxharraj

2 mål - Rune Imenes, Simon Lund

1 mål – Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Feliciano Ondo, Trygve Hunemo