Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFK kriget seg til 3 poeng!

LFK kriget seg til 3 poeng!

LFK – Randesund2 1-0 (0-0) Endelig opptur for LFK! En herlig innsats av gutta ga uttelling. På overtid tok den gamle måltjuven Viesna Chau ansvar og fikset den avgjørende scoringen vi trengte.

Måljubel: Dilshod, Wieslaw, Dan og Jan Fredrik jubler sammen med en delvis skjult Viesna etter scoring på overtid. (Foto: Marius Jacobsen)

 

 

For en lagseier! Gutta var på hugget fra første sekund da dommer Terje Haugland blåste kampen i gang. Det ble tett og jevnt i første omgang. Selv om LFK hadde ballen mest, skapte vi få reelle målsjanser. I det 32.minutt var det bortelaget som hadde den største målsjansen i den første første omgangen, men Rafal og forsvaret fikk ryddet opp.

Til tross for en sjansefattig omgang var det spennende og skikkelig trøkk på banen. Våre gutter kjempet knallhardt i hver duell.

Stor sjanse: Alle er sikre på at Trygve ordner ledelse her, men Randesund-forsvaret får ryddet opp. Foto: Marius Jacobsen)


I pausen var trener Phat fornøyd med guttas innsats. Men han minnet dem på at det var kjempemasse løping igjen av kampen. Gutta skulle krige videre, men være tålmodige og huske at jo mer slitne vi ble, så burde valgene man gjør være enklere.

2.omgangen var omtrent som de første 45 minuttene, preget av tøffe dueller og høyt tempo. Etter 52 minutter får vi en fin mulighet etter at Wieslaw har tatt ballen ned på brystet og lagt fint tilbake til Rune som klemmer til, men skuddet går like til side for mål. Utover i omgangen kom begge lag til noen flere muligheter der LFK var nærmest til å score. De siste 10 minuttene derimot var det gjestene som hadde ballen mest og et visst initiativ, men back-4'eren vår hadde en meget god dag sammen med Rafal som plukket absolutt alt som kom.

Det var i ferd med å ebbe ut i poengdeling sannhetens øyeblikk kom 1 minutt på overtid. De berømmelige marginene som vi har så frustrert over denne sesongen, spilte for en gangs skyld på lag med LFK! Da gjestene ikke klarer å spille seg ut, presser Viesna høyt mot en Randesund-forsvarer omtrent på deres 16-meter. Viesna snapper ballen fra den grønne gavmilde og setter ballen lynkjapt i kassa bak en utspilt Randesund-keeper. LFK-fansen eksploderte sammen med alt som kunne krype og gå av LFK-spillere, trenere og støtteapparat.

Viesna herjet til tider med Randesund-forsvaret. (Foto: Marius Jacobsen)


Viesna snapper ballen fra Randesund-forsvarereren.... (Foto Marius Jacobsen)

....og Viesna scorer!!!! (Foto: Marius Jacobsen)

 

Dette var en lagseier av dimensjoner. Som vi har sagt før til det kjedsommelige, LFK gir aldri opp! Og denne gangen fikk gutta virkelig lønn for strevet. Fantastisk moro!

 

 

Alle var gode, så det var svært vanskelig for juryen å dele ut poeng denne gangen, men de følgende 3 trakk de lengste stråene denne gangen:

3 poeng – Ivar

2 poeng – Trygve

1 poeng – Rafal

Stjerne i margen for Viesna som igjen viser at han er giftig som fy, og Wieslaw som jobber utrettelig og er et uromoment for Randsund-forsvaret i 90 minutter +. Resten av laget gjorde også en heroisk innsats.


LFKs tropp: Rafal Brzezianski, Trygve Hunemo, Ivar Østerås, Torgeir Holte, Kenneth Hestholm, Per Sergio Stoveland, Stian Berntsen, Endre Lindtveit, Rune Imenes, Viesna Chau, Wieslaw Machowski, Dan C Birkeland, Dilshod Zakharov, Odd Velle Gjesdal, Jan Fredrik Gunnufsen,Shun Phat Nham

 

Toppscorer A-laget

 

4 mål - Kushtrim Maxharraj

2 mål - Rune Imenes, Simon Lund

1 mål – Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Feliciano Ondo, Trygve Hunemo, Viesna Chau

 

 

PS.

Så store-LFK slo store-Randesund, men vi nevner også at Gutter 07-laget vårt slo også Randesund mandag kveld. Gutta imponerte voldsomt med veldig bra innsats og kjempefint spill. Det gror i LFK!