Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Serielederen senket av LFK!

Serielederen senket av LFK!

Trauma - LFK 0-2 (0-2) Topp mot bunn. Av alle 7 milliarder mennesker på kloden så var det kun 17 stykker som trodde LFK kunne slå Trauma i kveld. Det var de 15 spillerne + 2 oppmenn i sort og gult som satt i jentegarderoben på Hove 20 minutter før avspark. Men det holdt i massevis. Gutta skapte nok et bevis at "kampen skal spilles", "den som vil mest vinner", og ikke minst at "ballen er rund". Alf M, your boys took a hell of a beating!

Bredt smil: Viesna strålende fornøyd etter å ha scoret begge målene mot serielederen. (Foto: LFK)

 


 

 

Til gjengjeld var det muligens mange blå i guttegarderoben som spekulerte i hvor mange mål de skulle vinne med. Men vertene ble tatt på senga av et rått LFK-lag som viste gjennom hele kampen at denne skulle vinnes. Som Trauma-trener Morten Knutsen sa det etter kampen: «Vi tapte fullt fortjent mot et godt organisert Lillesand som hadde med seg en gjeng som ville fotballkampen. Det kan ofte lønne seg i fotball.» Han sa de også manglet noen spillere, men det er fattig trøst for dem. Å mangle spillere vet vi alt om i LFK. Heldigvis får vi noe igjen for å ha en så bra og bred spillerstall. Når andre lag begynner å kjenne kjeksa, blir de kanskje mer sårbare enn oss. Time will show! Foreløpig ser det i hvert fall ok ut. 2 strake, 6 poeng og opp fra jumboplass på tabellen. Helt greit!

1.omgangen var nærmest perfekt utført. Spillende trener for kvelden, Phat, satt opp laget i en 3-5-2-formasjon som fungerte meget godt. De 3 bak, Torgeir Holte, Kenneth Hestholm, og Phat hadde god kontroll takket være en hardtkjempende midtbane med Taulant Limani og Ivar Østeras på hver sin kant. Ankeret Trygve Hunemo var som vanlig bunnsolid og vant hver eneste duell. I tillegg sto han for assisten på det første målet. Som indreløpere hadde vi Kristoffer Reiersen og Rune Imenes som både løp og jobbet som dyr. Herlig å se på! Foran fortsatte Wieslaw Machowski som forrige kamp, ei okse som og både ga og fikk juling slik som hør og bør. Og så helt på topp, mannen som burde få pris fra Idun for månedens ketchup. Viesna Chau putta begge to etter lynkjappe kontringer der ingen blå hang med. Målene kom etter 7 og 22 minutter. Det siste målet kom etter et langt utspill fra Rafal. Årets første assist på den polske kjempe.

Trauma hadde ballen mest i kampen, som forventet. Spesielt i 2.omgang ble bortelaget presset hardt, men Trauma skapte nesten ikke en eneste stor målsjanse i kampen. Rafal plukket alt som kom. Etter hvert så det meget mørkt ut for hjemmelaget. Spillet deres funket ikke, og det gjorde heller ikke lyset på stadion. Kun gjestene var tent, men det var nok for de sort og gule som til slutt tok med seg alle 3 poengene hjem til Sørlandets Perle.

Skal vi være helt ærlige, og det skal vi jo, så var LFK nærmere 0-3 enn Trauma var nær redusering. Som sist, dette var en lagseier.

Før tussmørket satte inn: Det var glissent på tribunen. Ante øyfolket ugler i mosen? (Foto: LFK)


Det var flere som hadde en god kveld «på jobb» i kveld. Juryen havnet på følgende 3 som får poeng:

3 poeng – Rafal (tar alt som kommer slik at det aldri blir farlig foran vårt eget mål)

2 poeng – Wieslaw (forvokst duracell-kanin)

1 poeng – Viesna (spiller en omgang tilsammen og putter to - respekt!)

Det er vondt å gi poeng, for Rune kunne like gjerne fått poeng som Phat eller for eksempel Taulant. Juryen mente også at Kenneth og Torgeir egentlig burde fått poeng. De to forsvarsspillerne gikk respektløst til verks fra start og stakk hodet fram og opp gjennom 90 minutter. Tøffe gutter! De som kom innpå uverveis gjorde også en strålende kamp. (Skulle aldri begynt med dette poeng-greiene!)


LFKs tropp: Rafal Brzezianski, Torgeir Holte, Kenneth Hestholm, Shun Phat Nham, Ivar Østerås, Taulant Limani, Trygve Hunemo, Kristoffer Reiersen, Rune Imenes, Wieslaw Machowski, Viesna Chau, John Tore Flesjå, Krister Nygård, Thomas Grønvold, Odd Velle Gjesdal

 

Oppdatert toppscorerliste:

4 mål - Kushtrim Maxharraj

3 mål - Viesna Chau

2 mål - Rune Imenes, Simon Lund

1 mål – Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Feliciano Ondo, Trygve Hunemo