Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home LFK Junior Barn født i 2008 inviteres til barnefotball!

Barn født i 2008 inviteres til barnefotball!

LFK startet opp barnefotball i fjor høst. 2007-guttene er i full gang med sesongen etter å ha trent siden i fjor høst. Nå i høst starter vi opp samme opplegg for de som er født i 2008.

 

 

Vi gleder oss allerede til å se nye ansikter i LFK-drakta!

Treningene i vinter vil foregå i gymsalen på Borkedalen skole fra kl 1700 til 1800 på tirsdager. Barn fra alle skoler er selvsagt velkomne.

Som i fjor vil årskontigenten være 500 kr som inkluderer en utstyrspakke bestående av en fotball, shorts, sokker og LFK treningsskjorte. Alt er levert av Macron.

I løpet av vinteren blir det stort sett treninger før vi satser på en turnering i forkant av seriestart i mai 2015. Men vi må også prøve å få i gang noe sosialt i tillegg til treningene som skaper trivsel, vennskap og samhold.

Roy Kenneth Jenssveen kommer til å være trener for laget. Som formell kompetanse har han NFFs C-lisens. Foreldre som ønsker å delta i trener-teamet er hjertelig velkomne til det. Alle trenere må ha politiattest.

Vi holder foreldremøte mandag 22.september kl 18:00 på Borkedalen skole. Møt opp ved inngangen til gymsalen. I mellomtiden ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Vi starter treningene i uke 41 (uka etter høstferien). Allerede da bør vi har alle utstyrspakkene på plass, så dersom det er interesse for vårt tilbud så ta kontakt med Roy Kenneth Jenssveen på mob 97559341 etter kl 16, eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .