Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Seieren glapp mot Øyestad

Seieren glapp mot Øyestad

LFK – Øyestad 1-2 (0-0) LFK tok ledelsen etter en time, men gjestene svarte 2 ganger og tok med seg alle de 3 poengene hjem til Nedenes.

 

 

 

 

Denne kampen tordag kveld var en nedtur i forhold til de foregående to kampene. Litt av skylden må vi selvsagt gi Øyestad som har flere raske og ballsikre spillere som skapte problemer for oss. Kampen startet helt jevnspilt uten store sjanser til noen av lagene, men halvveis ut i omgangen var det Øyestad som festet et visst grep på kampen. Etter hvert var de sorte og røde farlig frempå ved flere anledninger, men en meget god Morten Jacobsen i LFK-buret ordnet opp.

LFK var nok mer glad for 0-0 til pause enn Øyestad var. Ettersom Øyestad stod såpass høyt, fikk gutta beskjed fra Phat i pausen om ikke å være redde for å slå litt langt noen ganger. Lynkjappe Taulant Limani skulle konsentrere seg om bakrommet.

2.omgangen begynte bedre enn 1.omgangen avsluttet. Vertene fikk presset Øyestad litt mer bakover, men noe klikk-klakk-fotball fikk vi aldri se. Men planen lagt i pausen ble delvis fulgt. En lang ball blir slått på venstrekanten i det 57.minutt. Taulant utnyttet farten, kom til dødlinja og legger et perfekt innlegg inn til Rune Imenes som stanger ballen i nota. En herlig scoring!

Øyestad ga ikke opp og kjørte på det de hadde. Allerede etter 3 minutter etter at LFK tok ledelsen fikk de fikk en corner. Ballen daler ned i feltet og etter litt klabb og babb treffer ballen en LFK-spiller før den triller inn i mål. Herfra og ut var kampen relativt jevnspilt med sjanser til begge lag. Men fansen på tribunen hadde en vemmelig følelse hver gang Øyestad fikk en corner eller et frispark innenfor rekkevidde av mål. Dessverre gikk det som flere fryktet. Nok en corner, denne gang fra motsatt side, blir ekspedert i mål fra kort hold. Da var det 9 minutter igjen av full tid. LFK prøvde febrilsk å utlikne, men hadde ikke evnen til å sette ballen i mål. Dermed endte det med tap.

Vi hadde vært veldig heldige om vi hadde vunnet kampen, men uavgjort hadde det ikke vært noe å si på. Vi gratulerer Øyestad med en sterk seier og gleder oss til revansje neste år.

LFKs tropp: Morten Jacobsen, Torgeir Holte, Kenneth Hestholm, Ivar Østerås, Per Christian Møller, Trygve Hunemo, Rune Imenes, Wieslaw Machowski, Viesna Chau, Kristoffer Reiersen, Taulant Limani, Børre Lindtveit, Odd Velle Gjesdal, Thomas Grønvold, Shun Phat Nham

 

Poeng gis til:

3 poeng - Taulant Limani

2 poeng - Rune Imenes

1 poeng - Morten Jacobsen


Oppdatert toppscorerliste:

4 mål - Kushtrim Maxharraj

3 mål - Viesna Chau, Rune Imenes

2 mål - Simon Lund

1 mål – Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Feliciano Ondo, Trygve Hunemo