Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget tilbake på vinnersporet

B-laget tilbake på vinnersporet

Rygene2 – LFK2 2-4 ((2-2) Vi sa vi skulle slå Rygene2 i dag. Selv om det ofte er lettere sagt enn gjort, så holdt vi ord i dag. Gutta reiste kjerringa etter to tap på rad og slo bøndene for 2.gang i år.

Boye scoret målet som punkterte kampen. (Foto: Arkivbilde/LFK)

 

 

Kun en gang hadde et LFK-lag vunnet tidligere på bortebane mot Rygene, uansett om vi snakker 1. eller 2.lagsfotball. I opprykksesongen 2011 vant A-laget vårt 1-3 der borte for 3 år og 3 dager siden. Nå fikk endelig B-gutta også smake på suksess på Rygene.

Vi fikk en flying start. Gutta var i fyr og flamme. Etter kun 6 minutter stanget Rune Imenes inn 0-1 etter en herlig corner fra Stian Amundsen. Etter scoringen så virket det som gjestene tok altfor lett på oppgaven og begynte å undervurdere motstanderen. Gutta ble straffet hardt for dette. Returløpene uteble og 2 ganger kontret Rygene2 inn mål på regelrett slapp innsats av gutta. Først da vertene tok ledelsen etter 17 minutter gikk det opp for LFK-laget at poeng kommer ikke uten full innsats. Heldigvis tok gutta seg sammen og begynte å spille fotball. Det ble tidvis enveiskjøring mot Rygene-keeperen, men effektiviteten var det så-som-så med. Men heldigvis fikk de sortkledde lønn for strevet 7 minutter før pause. Etter et angrep får Jan Fredrik Gunnufsen ballen, vender bort en Rygene-forsvarer og legger lekkert tilbake til Kristoffer Reiersen som hamrer ballen i nettaket fra 8 meters hold. Keeperen hadde ikke sjanse.

2-2 til pause lyver litt. Det er egentlig fortsatt litt rart at Rygene2 klarte å få 2 mål i første omgang. Men i pausen bestemte gutta seg for å bare male på i 2.omgang så ville sjansene bli omsatt til mål. Et lag spilte forball mens det andre slo konstant langt, akkurat som forventet. Heldigvis vant fotballen. Først etter et innkast fra Roy Tømte som går over de gule forsvarerne og Rune Imenes igjen kommer seg løs og skyter hardt ned i det lengst hjørnet. LFK2 hadde snudd det. Da var det fortsatt en halvtime igjen av kampen. Vertene flyttet etter hvert flere opp i angrep og fortsatte sine lange ballen. Til tider var det litt hawaii-fotball, for guttene våre ville score masse mål og ble kanskje litt for over-ivrige til tider. Med litt uflaks kunne Rygene2 ha utliknet, men forsvarerne våre gjorde en bra jobb mens en halvskadet Rafal i mål tok det som kom.

I det 80.minutt ble kampen punktert. Boye Buckingham var nådeløs da han fikk sin gyldne mulighet. En stuss ender med at ballen havner foran beina til barsjefen, og ballen klinkes i stolpen og inn i nettmaskene fra 12 meter. En lettet LFK-gjeng på sidelinja kunne slippe jubelen løs. Endelig var Rygene2-spøkelse borte.

Til tross for en liten variabel periode i 1.omgang, så var LFK2 desidert best i hele kampen. Med litt bedre effektivitet så kunne det blitt stygge sifre for Rygene2. Men seier er seier er 3 nye poeng takker vi for. Det er spesielt hyggelig at Rune begynt å finne scoringsformen og at Dan Christian Birkeland, som har vært ute med skade, spilte 90 minutter og er på vei tilbake og klar til den store kampen mot LIL lørdag 13.sept. 

 


Juryen beste denne gang for poeng til:

3 poeng – Torgeir

2 poeng – Rune

1 poeng – Jan

Vi gratulerer med Kristoffers første mål i år og Boye som endelig fikk slutt på måltørken!

 

Toppscorer B-laget:

4 mål - Viesna Chau

3 mål - Dilshod Zakharov, John Tore Flesjå,

2 mål – Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Stian Amundsen, Kenneth Berntsen, Boye Buckingham, Rune Imenes

1 mål - Feliciano Ondo, Krister Nygård, Kristoffer Reiersen

 

 

Funnet scoringsformen: Rune Imenes puttet 2 mål.(Foto: LFK)