Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-gutta fikk juling på nytt kunstgress

B-gutta fikk juling på nytt kunstgress

LFK2 – Express2 1-5 (0-1) B-gutta våre fikk virkelig kjørt seg mot et meget godt Express2-lag torsdag kveld. Gjestene fikk revansje for 1-5-tapet i vårkampen.

Boye Buckingham hadde en meget god kamp. Her var han nær ved å score, men keeper fikk slått ballen over. (Foto: Marius Jacobsen)

 


 

 

Allerede før avspark visste vi at laget som kom til Lillesand ikke var det samme som vi beseiret tidligere i vår. Gutta i rødt hadde fått med seg en del fra A-troppen som ikke spilte forrige A-kamp i 4.div.

Da Kjell Ivar Lundvall blåste kampen i gang fikk hjemmelaget bakoversveis av gjestene. De kjørte over oss i alle bauer og kanter de første minuttene og bare en heroisk innsats bakover samt Morten i mål, hindret både 1 og 2 og 3 i fleisen det første kvarteret. Etter det verste stormen hadde lagt seg, fikk vårt nest beste lag til litt etablert spill. Vi klarte å produsere et par gigasjanser på 0-0 og med litt mer dyktighet og flaks så kunne vi tatt ledelsen. Men mål ble det ikke på hjemmelaget i første omgang. I stedet var det på et langt utspill motstanderen vår scoret. Vi så den komme. Den lange, som ble stusset av spissen og venstrevinger til Express2 kom som et lyn og var alene med Morten. Denne gangen klarte ikke vår gode keeper å hindre scoring. En fortjent ledelse må vi innrømme.

Luktet svidd: Stian Amundsen med av sine herlige taklinger i kampen.(Foto: Marius Jacobsen)


De siste 10 minuttene var det B-gutta som dominerte. Vi presset hardt på og bare tilfeldigheter gjorde at vi ikke utliknet. Det stod 0-1 til pause. Gutta var kjempeslitne og trengte hvilen.

2.omgangen startet fantastisk. Bare etter ett minutt slo vi hardt tilbake. Jan Fredrik slår opp på høyrekanten der Stian stormer oppover. Han slår et litt tidlig innlegg på Viesna som kom som en virvelvind inn i boksen, og kaldt og rolig plasserte ballen bak gjestenes keeper. Gutta hadde tro på seier nå. Men dessverre var det Express2 som tok ledelsen igjen 17 minutter inn i 2.omgangen. Men gutta våre ga ikke opp, og klarte å produsere flere gode muligheter til nok en utlikning. Etter hvert viste det seg at gjestene var bedre trent enn hjemmelaget. De holdt tempoet oppe og slutt begynte det å rakne litt.

Utlikning: Viesna Chau scorer sitt 5.mål for B-laget i år. (Foto: Marius Jacobsen)

Feiring for utlikning: Gleden ble dessverre kortvarig. (Foto: Marius Jacobsen)

1-3 kom etter 70 minutter. Etter det scoret de 2 mål til helt mot slutten slik at det dessverre ble litt stygge sifre.

Express2 var et meget godt lag og vant helt fortjent. Vi gratulerer laget som vi synes var et av de beste vi har møtt i år. Trass stortap, så var det gledelig sånn fantastisk innsats av gutta i sort. Det varmer godt for en hver tilskuer å se en som gir jernet for laget. Torsdag kveld tapte vi rett og slett for et bedre lag enn oss. Vi skal ikke henge med huet, men i stedet se frem mot fredag neste uke når vi skal til Hæstadsletta og møte et lag på desperat poengjakt.

Spillere som utmerket seg var:

3 p – Buti Ramadani

2 p – Boye Buckingham

1 p – Stian Amundsen

Alle gutta jobbet fantastisk bra. Det er ikke ofte man kan skrive etter å ha tapt med 4 mål. Morten hadde noen fantastiske redninger og holdt oss inne i kampen i første omgang. Fortjener egentlig poeng for det.


Toppscorer B-laget:

5 mål - Viesna Chau

3 mål - Dilshod Zakharov, John Tore Flesjå,

2 mål – Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Stian Amundsen, Kenneth Berntsen, Boye Buckingham, Rune Imenes

1 mål - Feliciano Ondo, Krister Nygård, Kristoffer Reiersen