Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Målløs knokkelkamp

Målløs knokkelkamp

LFK – LIL 0-0. Kampen mot LIL lørdag ble en nedtur. Ingen av lagene fortjente å vinne.

Bare nesten: I sluttminuttene presset LFK hardt på og fikk flere hjørnespark. Dessverre ble det ikke nettkjenning.(Foto: Marius Jacobsen)

 

 

 

Alt lå til rette for en herlig fotball-ettermiddag i Holta. Sommersola var tilbake, musikken ljomet over stadion etter Olashei-løpet og 2 tente lag entret banen. Og det så lyst til å begynne med. LFK var best de første minuttene. Men det tok 10 minutter før den første virkelige store sjansen kom. Kushtrim Maxharraj tar et herlig raid nedover høyrekanten, og slår et perfekt innlegg på bakerste der Taulant Limani kommer som en vind. Taulant skal bare bredside ballen i nettmaskene, men ballen sklir av foten og går like utenfor.

Kjempesjanse: Taulant er så nær ved å gi oss ledelsen.(Foto: Marius Jacobsen)

Ellers i 1.omgangen var det få sjanser. LIL fikk også en mulighet i det 37.min, der LFK-forsvaret ikke får avklart og et skudd langs bakken treffer stanga, men mål ble det heldigvis ikke.

I pausen fikk gutta beskjed om å kutte ned på lite konstruktivt småspill på midten, men heller prøve å spille mer direkte og få våre kjappe og sterke spisser mer med i spillet.

Pauseprat: Phat gir sine instruksjoner mens Dan får behandling av Trygve. (Foto: Marius Hunemo)

2.omgangen forløp seg dessverre som de første 45 minuttene. Det ble mange tøffe dueller, men nesten ikke målsjanser i det hele tatt. Mot slutten av kampen var det LFK som virket sterkest. De presset på for å få en scoring. Og 11 minutter før slutt fikk Ivar Østerås en gylden mulighet til å bli matchvinner. Et LFK-angrep avsluttes med at Ivar får sjansen på direkten fra ca 14 meter. Alle langs sidelinja ser ballen i mål, men den smyger seg like til feil side av stolpen.

Nesten matchvinner: Ivar Østerås skyter like utenfor. LIL levde farlig i sluttminuttene. (Foto: Marius Jacobsen)


Det ebber ut i 0-0. Ingen imponerte i en kjedelig fotballkamp. Begge lag skal kanskje være mest fornøyd med de ikke tapte. LFK spilte dessverre under pari og hadde altfor mange feilpasninger. LIL ha skryt for innsatsen og har en del av æren for at LFK ikke klarte å prestere bedre.

Med 0-0 klatrer LFK forbi Risør igjen som riktignok har en kamp til gode. Neste LFK-kamp er borte mot Froland førstkommende torsdag.


LFKs tropp: Rafal Brzezianski, Kenneth Hestholm, Trygve Hunemo, Ivar Østerås, Thomas Grønvold, Dan Christian Birkeland, Rune Imenes, Taulant Limani, Kushtrim Maxharraj, Per Sergio Stoveland, Per Christian Møller, Boye Buckingham, Odd Velle Gjesdal, Wieslaw Machowski, Jan Fredrik Gunnufsen, Kristoffer Reiersen, Stian Amundsen, Morten Jacobsen, Thomas Leirfall


Juryen plukket følgende 3 spillere som får poeng:

3 p - Per Sergio Stoveland

2 p - Kenneth Hestholm

1 p – Trygve Hunemo

Stjerne i margen for Boye Buckingham og de andre innbytterne som gjør noen flotte innhopp.

 

For få tilskuere: Det var riktignok flere på kamp enn hva dette bilder viser, men likevel et litt skuffende oppmøte. (Foto: Marius Jacobsen)

 

Trenerprat før kamp: LIL-trener Trond Andreassen og vår mann har en hyggelig kort prat før avspark.(Foto: LFK)

 

Mange dueller: Her går Thomas opp en hodeduell (Foto: Marius Jacobsen)

 

Dagens LFK'er: Per Sergio Stoveland løp desidert mest av alle på banen. En herlig innsats av denne mannen! (Foto: Marius Jacobsen)

 

Supportere: I LFK har vi fans i alle aldere (Foto:LFK)


Uendret oppscorerliste etter lørdagens kamp:

4 mål - Kushtrim Maxharraj

3 mål - Viesna Chau

2 mål - Rune Imenes, Simon Lund

1 mål – Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Feliciano Ondo, Trygve Hunemo