Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Utliknet 3 ganger – tapte til slutt

Utliknet 3 ganger – tapte til slutt

Froland - LFK 6-3 (2-1) LFK dro til Froland med god tro på 3 poeng, men motstanden ble for tøff mot slutten.

 

 

 

Dette var en rotete kamp fra start til slutt. Froland fikk straffe etter halvannet minutt spilt da ballen på uheldig vis spratt opp i hånda til Torgeir Holte. Straffen ble satt i mål, men kun 2 minutter senere utliknet gjestene. Trygve Hunemo slår en flott pasning frem til Viesna Chau som skyter fra skrått hold. Froland-keeperen må gi retur der Boye Buckingham er frempå i ren Ian Rush-stil og setter ballen i nota. Boyes første mål for a-laget i år!

Froland tar på ny ledelsen i kampen like før pause. Etter pausen utlikner LFK igjen. Froland-forsvaret står og sover når et frispark blir tatt lynkjapt frem til Viesna som enkelt plasserer ballen i mål. LFK spiller bedre nå og presser på for å ta en ledelse. I stedet er det Froland igjen som får nettkjenning. En kontring ender med innlegg der vi ikke får klarert og etter litt klabb og babb scorer Froland igjen.

Igjen tar det kun 2 minutter før LFK utlikner for 3.gang i kampen. Målfarlige Viesna lukter en dårlig pasning i Frolands bakre rekke, snapper ballen, runder keeper og setter ballen i åpent mål. Nå hadde vi virkelig tro på seier og minst uavgjort på Kringla stadion. LFK er som kjent ikke noe lag som spiller for uavgjort, men vil heller presse på for scoring. Flere ganger er vi frempå og både Viesna og Boye hadde flotte målsjanser som like gjerne kunne endt med scoring. Men når Froland tar ledelsen 10 minutter før slutt går noe av luften ut av LFK-ballongen. Retur-løpende uteblir, flere av guttene våre blir hengende igjen på topp etter endt angrep. Det straffer seg ofte, og denne kvelden var intet unntak. Når Froland får sitt 5 mål 4 minutter før slutt er kampen definitivt over. Dommeren legger til 5 minutter og på overtid scorer Froland nok en gang mens LFK-gutta i realiteten var på vei inn i garderoben som slagne menn.

Dette var ingen god kamp av LFK, men det positive er at vi utlikner 3 ganger. Morten Jacobsen hadde noen fantastiske redninger gjennom hele kampen syntes det var spesielt ergerlig å tape denne kampen.

Denne gangen får følgende poeng:

3 poeng – Viesna

2 poeng – Boye

1 poeng – Morten

 

Oppdatert toppscorerliste

5 mål - Viesna Chau

4 mål - Kushtrim Maxharraj

2 mål - Rune Imenes, Simon Lund

1 mål – Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Feliciano Ondo, Trygve Hunemo, Boye Buckingham