Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget frarøvet 2 poeng på overtid

B-laget frarøvet 2 poeng på overtid

LFK2 – Imås2 3-3 (2-2) B-gutta hadde kampen i sin hule hånd, men et sekunds juks på overtid fra en Imås-spiller ga gjestene straffe og 2 poeng glapp for Go’gutta.

Bare nesten: Viesna er gjennom, men klarer ikke å overliste Imås-keeperen denne gang. (Foto: LFK)

 

 

 

Våre nest beste gutter var revansjesugne etter den dårlige kampen mot Høvdingen. Helt fra avspark var hjemmelaget «på» og viste til tider meget flott og underholdende fotball. Måltjuven Viesna Chau var tilbake etter sykdom og var sammen med Kenneth Berntsen et konstant uromoment for Imås-forsvaret. Det var litt flatterende for gjestene da de tok ledelsen etter et kvarter. En litt uheldig pasning tilbake til Rafal Brezianski i mål ble snappet opp av en våken Imås-spiller og satte ballen i mål.

Heldigvis lot ikke gutta la dette gå utover humøret. I kveld var det full peis og go’stemning. Kun 7 minutter etter at gjestene tok ledelsen satte Viesna fart nedover venstrekanten. Han kom seg ned til dødlinja og la et hardt innlegg langs bakken, og der kom den danske dynamitt, nysignerte Matias Madsen og banket ballen i kassa. Herlig driv og innsats i denne nye spilleren. Balanse i regnskapet. Gutta malte på og etter en halvtime var det endelig Viesna sin tur til å score igjen. Når Imås-keeperen er på bærtur, lobber Viesna ballen elegant over alt og alle og ballen spretter på herlig vis inn i nettmaskene. Nå så det lyst ut.

Gutta våre fortsatte å skape sjanser. Men i stedet for å øke ledelsen var det Imås2 som skulle utlikne. Et skudd fra 16 meter går via en spiller og Rafal i mål er utspilt.

I pausen var oppfordringen bare å male på videre og fortsette den gode holdningen på banen. Og gutta fikk belønning. På en fantastisk kontring der 5 spillere er involvert ender ballen opp hos Stian Amundsen som ikke vil være dårlige enn lillebroren som putta kvelden før. Stian skyter fra spiss vinkel opp i det lengste krysset.


Corner i mot, men forsvaret vårt ryddet opp. (Foto: LFK)

Resten av kampen har egentlig LFK-gutta full kontroll. Bare sporadisk kom gjestene til nesten-muligheter, men forsvaret vårt ryddet opp. Men så, på overtid og sekunder før dommeren skal blåse av kampen så skjer det. Imås2 slår langt på deres høyreving. Han slår ballen forbi Roy Tømte i forsvaret og stuper som bare Timo Klami kan i dette landet.Det er ingen kontakt mellom spillerne. Dommeren peker på 11-meteren til full protest av hjemmelaget, mens Imås-spilleren smiler. Straffen blir satt i mål, og dermed er utlikningen er realitet.

Gjestene jukset seg til uavgjort. Men vi depper ikke av den grunn. B-laget gjorde en god kamp, og vi tapte i hvert fall ikke.

3 poeng – Viesna Chau

2 poeng – Matias Madsen

1 poeng – Odd Velle Gjesdal

Kryss i margen for Abu Ibar som B-lagets beste i Høvdingen-kampen som det aldri kom noe referat fra. Han hadde et fint innhopp igjen i kveld. Spesielt moro var det også at Don Pigao var innom Lillesand og fikk en kamp. Han spilte også veldig bra i forsvaret.

Med årets første uavgjort-resultat for B-laget holder gutta Imås2 4 poeng bak seg på tabellen.


Toppscorer B-laget:

6 mål - Viesna Chau

3 mål - Dilshod Zakharov, John Tore Flesjå, Stian Amundsen

2 mål – Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Kenneth Berntsen, Boye Buckingham, Rune Imenes

1 mål - Feliciano Ondo, Krister Nygård, Kristoffer Reiersen, Matias Madsen