Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFK nærmest seieren i Birkenesparken

LFK nærmest seieren i Birkenesparken

Birkenes – LFK 2-2 (1-1) Torgeir Holte scoret begge målene mot Birkenes. Birkenes skal være mest fornøyde med at det endte uavgjort.

Kveldens LFK'er: Torgeir Holte putta begge for bortelaget. (Foto: LFK)

 


 

 

Glem tabellen! I slike oppgjør er tidligere kamper og poeng av lite betydning. Det fikk vi nok et bevis på i kveld. Birkenes manglet sin toppscorer som var ute med skade. LFK manglet flere. Likevel var bortelaget best. Gutta kjempet som løver og ledet helt til det var 3 minutter igjen av kampen. Selv etter utlikningen hadde vi en gylden mulighet til å avgjøre kampen ved Viesna Chau. Våre gutter burde vunnet, men henger ikke med nebbet.

Birkenes tok ledelsen tidlig i kampen. Alle trodde det var LFKs innkast, men dommeren ombestemte seg, og da LFK-gutta var på vei fremover, kunne BIL ta et kjapt kast og LFK var utspilt. Heldigvis slo LFK raskt tilbake. En corner ender med klabb og babb, og ballen ender til slutt på venstreslegga til Torgeir Holte, og plutselig var det 1-1.

Resultatet stod seg til pause.

Tidlig i 2.omgang var Torgeir nok en gang på måltokt på en corner. Denne gangen var det ingen klabb og babb. Hjørnesparket daler ned mot lysluggen som klinker til med «høyra» denne gang. Ballen fyker i nettmaskene og det stod 1-2. Det så lenge ut til å holde, men rett før slutt utlikner hjemmelaget. Litt kjipt, men vi er stolte av gutta våre som igjen viser vilje og tæl mot en lokal rival.

Begge lag hadde sjanser til å score flere mål. Blant annet var Viesna Chau gjennom 3 ganger, men den vanligvis så målkåte mannen fant dessverre ikke nettmaskene i kveld.

Alt i alt må vi si oss fornøyde med uavgjort mot Birkenes. Vi frustrerte BIL-spillerne og hjemmepublikummet. Kjempemoro var det. Trener Phat var strålende fornøyd med gutta respons: "Det har vært en litt tung høst, men i kveld er det bare glede i spillergruppa. Selv om vi kanskje burde vunnet så er vi strålende fornøyde med prestasjonen vår. Vi var gode i kveld. Det er så moro å se så mye glede blant gutta. Det er verd alt dugnadsarbeidet som legges ned klubben", sier en lettet og glad LFK-trener.

Med dette resultatet er LFK det beste laget i innbyrdes oppgjør mellom oss selv, BIL og LIL. Vi er ubeseiret av våre lokale rivaler, og det er jo en liten trøst i ellers så tøff sesong resultatmessig. Nå er det stor steming blant gutta. Den neste kampen er viktigst, men vi har allerede begynt å se litt fremover mot neste sesong.


Mange fortjener poeng etter kveldens kamp, men juryen har bestemt følgende:

3 poeng – Torgeir Holte (udiskutabelt)

2 poeng – Shun Phat Nham

1 poeng – Dan Christian Birkeland

 


Oppdatert toppscorerliste:

5 mål - Viesna Chau

4 mål - Kushtrim Maxharraj

2 mål - Rune Imenes, Simon Lund, Torgeir Holte

1 mål – Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Feliciano Ondo, Trygve Hunemo, Boye Buckingham, Kjetil Amundsen