Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget avsluttet med stil

B-laget avsluttet med stil

LFK2 - Birkenes2 3-2 (1-1) B-laget vant i sesongens siste kamp mot rivalene fra Birkeland. LFK-veteran Ivar Østerås tok ansvar og scoret 2 mål i 2.omgang som sikret sesongens 7.seier til Go'gutta.

Kveldens LFK'er: Ivar Østerås

 

 

Et revansjesugent Birkeneslag gjestet Holta i kveld. I vårsesongen ble de beseiret 0-3 av et solid LFK2-lag. Denne kvelden satt seiren litt lengre inne, men hjemmelaget vant helt fortjent.

Det var unggutten Kjetil Amundsen som først tegnet seg på scoringslisten for 2.gang i år. Boye Buckingham tar et kjapt innkast til Viesna som slår gjennom til John Tore Flesjå som drar seg ned mot dødlinja og legger et perfekt innlegg til Kjetil som på herlig vis setter ballen i nota. Da var det halvspilt 1.omgang. Like før pause derimot utliknet gjestene. Litt dårlig kommunikasjon endte med at ex-LFK’er Shpresim Ramadani kunne juble for 1-1. Like etter blåste dommeren for pause.

Alt i alt var 1.omgangen lite severdig. Budskapet i pausen var å la ballen gå raskere, enda et hakk med humøret, og fortsette å være tålmodige. Spillet til hjemmelaget ble betraktelig bedre i 2.omgang. Gutta var tålmodige, løp mer og utnyttet bedre kontringssjansene sine. Da det gjenstod 15 minutter var det igjen Flesjå som kriget seg inn i 16-meteren. Han blir lagt dønn i bakken av Birkenes-forsvareren, men spretter videre og før dommeren rekker å blåse for straffe så setter Østerås ballen kontant i kassa.  Ved straffe så ville dommeren vist ut Birkenes-stopperen, så det var like greit var det at Ivar putta.

Kun 7 minutter senere var Ivar på ferde igjen. Denne gangen gjorde han alt selv. Fra sin venstre midtbaneposisjon satte han fart fremover. Med sine lange klyv dro han seg forbi 1, 2 og 3 Birkenes-spillere før han plasserte ballen mellom bena på keeperen. Gutta kunne juble for seieren som var langt nede i bukselomma.

3 minutter på overtid reduserte BIL2 med et flott skudd fra samme målscorer, Shpresim, men seieren var aldri truet. Kampen var kun i 2 sekunder etter avspark. Dermed var seieren i årets siste kamp i havn for B-gutta som har gjennomført en flott sesong. 7 seire, 2 uavgjort og 7 tap, 23 poeng og 5.plass på tabellen er årets fasit. Til sammenlikning endte B-laget i fjor på sisteplass med kun 3 seire, 1 uavgjort og hele 10 tap. Så i årets sesong har gutta hatt det vesentlig mer moro enn tidligere. Vi gleder oss allerede til neste sesong!


I kveldens kamp får følgende spillere poeng:

1 poeng – Roy Tømte

2 poeng – Abu Ibar

3 poeng – Ivar Østerås


Toppscorer B-laget:

6 mål - Viesna Chau

3 mål - Dilshod Zakharov, John Tore Flesjå, Stian Amundsen, Boye Buckingham

2 mål – Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Kenneth Berntsen, Rune Imenes, Ivar Østerås

1 mål - Feliciano Ondo, Krister Nygård, Kristoffer Reiersen, Matias Madsen, Kjetil Amundsen