Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Risør sendt hjem med halen mellom bena

Risør sendt hjem med halen mellom bena

LFK – Risør 4-3 (2-2) Gutta avsluttet sesongen med en deilig 4-3-seier mot Risør fredag kveld. En herlig innsats i begge ender av banen, spesielt i 2.omgang endte med 3 poeng til hjemmelaget.

Gutta med målteft: Viesna Chau, Feliciano Ondo og Kenneth "Kenna" Berntsen (Foto: LFK)

 

 

Det startet meget bra. Etter kun 7 minutter er Viesna Chau gjennom, men blir taklet rett før han skal avslutte. Men Risør-stopperen fomler med ballen og Viesna snapper den opp igjen skyter fra utenfor hjørnet av 16-meteren. Ballen får en dupp og banan-flyr inn i nettet bak en utspilt Risør-keeper. 10 minutter senere utlikner Risør etter litt for passivt LFK-forsvar. Men denne Viesna var ikke ferdig. Denne gang var det et svakt tilbakespill han nesten snappet opp rett foran Risør-keeperen. Men målvakten prøver å klarere med foten, og Viesna har nådde helt frem til keeperen og setter foten foran ballen. Ballen spretter i riktig retning, og da er det enkelt for måltjuven å trille ballen i mål. 2-1.

Spennende: Risør kjempet hardt, men var ikke gode nok til å ta poeng med LFK i kveld. (Foto: LFK)

 

Risør ga ikke opp. 10 minutt før pause utlikner de for 2. gang. Et innlegg lander på pannebrasken til en Risør-spiss som styrer ballen i kassa fra kloss hold. Tellefeil bak.

Etter hvilen var det et tent LFK-lag som entret banen. Innbytterne som kom innpå gjorde en meget bra innsats og bidro sterkt til seieren. Selv om Risør scoret en gang til i 2.omgang, så gjorde ikke det så mye når vi har målscorere i både Feliciano Ondo og Kenneth Berntsen på laget. Disse to i tillegg til John Tore Flesjå og Stian Amundsen har spilt mesteparten av sesongen på b-laget i år, men gutta viser en vinnervilje som vi kan være stolte av i LFK. Det viser også stor bredde i klubben når vi kan sette innpå en kapasitet som Per Christian Møller i pausen. Og så må vi jo nevne gamlefar himself, klubbformann og evigunge, Roy Tømte, som starter kampen og spiller meget bra, men som dessverre må ut med skade etter å ha blitt sparket ned. Sånn var det med Maradona også.

Alt i alt var dette en veldig jevn kamp, men det var ikke ufortjent at Lillesands beste fotballag dro seieren i land til slutt.


Poeng i kveld deles ut til:

3 poeng - Dan C Birkeland

2 poeng – Rafal Brzezianski

1 poeng – Torgeir Holte

Stjerne i margen for 2-målscorer Viesna og de andre gutta som kommer inn og gjør en kjempeinnsats.


Oppdatert målscorerliste:

7 mål – Viesna Chau

4 mål – Kushtrim Maxharraj

3 mål - Rune Imenes

2 mål – Simon Lund, Torgeir Holte, Feliciano Ondo

1 mål - Stian Berntsen, Olav Lund, Dan C Birkeland, Shun Phat Nham, Trygve Hunemo, Boye Buckingham, Kjetil Amundsen, Kenneth Berntsen

 

Resultatmessig har denne sesongen vært svak i forhold til forventningene. Men lyspunktene er at vi er best i innbyrdes oppgjør mellom LIL, BIL og LFK. I tillegg er LFK det eneste laget som har slått det desidert beste laget i serien, Trauma.

 

Vi gleder oss allerede til blodslitet i januar og februar, treningsleir i april og seriestart like etter.

Kveldens LFK'er: Dan Christian Birkeland, kaptein for kvelden, var meget god, spesielt i 2.omgang. (Foto: LFK)


Denne mannen var god å ha mellom stengene i kveld. Rafal Brzezianski er en vinnertype. (Foto: LFK)

 

Innbytter Stian Amundsen ser innbytter Feliciano Ondo er på løp i bakrom. Disse gutta får vi mye glede av neste år også. (Foto: LFK)