Home Nyheter Prisutdeling på LFKs avslutningsfest

Prisutdeling på LFKs avslutningsfest

Lørdag denne helgen hadde LFKs senioravdeling avslutningsfest. Til tross for at de sportslige resultatene ikke har stått til forventningene før seriestart, så er det topp stemning i klubben, og denne kvelden var et godt bevis på det. Kvelden var også en meget hyggelig anledning til å gi et ekstra klapp på skuldra til dem som har utmerket seg positivt gjennom sesongen.

Glade gutter: Årets toppscorer Viesna Chau og Årets Spiller på A-laget keeper Rafal Brzezianski (Foto: LFK)

Følgende personer mottok priser anno 2014:

1. Årets spiller A-laget – Rafal Brzezianski

2. Årets toppscorer (på begge lag) – Viesna Chau

3. Årets spiller B-laget – John Tore Flesjå

4. Årets mest fremgangsrike – Kristoffer Reiersen

5. Årets mest pliktoppfyllende – Odd Velle Gjesdal

I tillegg fikk Preben Amundsen og Per Christian Falkum en ekstra stor takk fra alle for den fantastiske jobben de har gjort. Disse assistentene stiller opp på hver eneste trening og sørger for at utstyret er på plass, vann på flaskene etc. Vi påstår at få andre lag i 5.divisjon i Norge har slik luksus som vi har i LFK gjennom disse to herrene.

Selvsagt fikk også hovedtrener Shun Phat Nham applaus og premie for den kjempestore jobben har gjort gjennom sesongen. Kun andre trenere vet hvor mye jobb det er å være trener. Det er mer enn å bare møte opp til trening og kamp. Phat har gjort en kjempejobb, og dette har han gjort uten ei krone i honorar. Helt fantastisk!

Vi takker de som har bidratt med diverse gavekort/premier til dem som fikk priser:

CS Hårstudio

Expert (Kjøkkencenteret)

ASKO

Apotek1

Pizzabakeren

Floriss

MX Sport

Europris

Jernia

Vi vil også få takke alle som har støttet oss gjennom sesongen. Først og fremst takker vi våre sponsorer

Sparebanken Sør

MIX Storkioske

ASKO

Mobideal

Macron Norge

Gard AS

I tillegg har vi mottatt støtte fra Bama. Ikke minst sender vi en stor takk til Ribe Betong som sponset levering av betong i Holta da vi satt opp gjerdet på vår del rundt den gamle kunstgressbanen.

Og tusen takk til alle dere som støtter oss ved å komme på kamper eller bare viser støtte til LFK og dugnadsarbeidet vi gjør for at store og små skal kunne spille fotball. Tusen takk allesammen!

Nå blir det en liten fotballferie, men allerede skjer det spennende ting i klubben som vi kan annonsere etter hvert. Men vi gleder oss veldig mye til neste sesong, såpass kan vi si...