Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home LFK Junior Sesongavslutning for vårt yngste lag

Sesongavslutning for vårt yngste lag

LFKs første sesong for 7-åringer ble formelt avsluttet forrige lørdag. Da spilte guttene først fotballturnering i Sørlandshallen og før de hadde en avslutningsfest med pølser og pizza og premieutdeling etter en lang sesong.

I den første kampen slo guttene våre Randesund. En god start på lørdagen (Foto: LFK)

 

Guttene hadde en kjempegod opplevelse i turneringen. De scoret mange mål og det var god stemning blant foreldre og barn. Etter 4 kamper gikk turen hjem til trener Roy Kenneth hvor det ble servert pizza og pølser. Guttene fikk skryt av trener og foreldre for en flott gjennomført sesong, og veldig god fremgang siden oppstarten i fjor høst.

Alle har klart minimerket og fikk dette sammen med diplom på avslutningen. Men det som kanskje var mest stas, var statuettene alle fikk med LFK-logo og årstall på.

Nå skal guttene fortsette å trene gjennom hele vinteren før sesongen starter opp igjen i mai. Etter nyttår kommer laget til å trene 2 ganger i uken. I tillegg vil vi prøve å delta på flere turnerninger i løpet av vinteren og kanskje få til noen treningskamper innendørs mot andre lokale lag.

 

Nedenfor følger flere bilder fra lørdag:

Måljegere: Harald Martinius og Ludvig var strålende fornøyde etter lørdagens nettkjenninger. (Foto: LFK)

 


Smil: Guttene var i godt humør før rett før kamp, alltid positivt. (Foto: LFK)

 

Guttene takker for kampen etter kampslutt (Foto: LFK)