Home Nyheter Gratulerer med dagen, LFK!

Gratulerer med dagen, LFK!

I forbindelse med 5-årsdagen vår i dag, så har gravd frem kampreferatet fra klubbens aller første kamp (trykk på Les mer"). Det var riktignok en treningskamp bare, men litt moro å kikke tilbake på likevel. 4 av spillerne den gang var fortsatt sentrale i LFK i sesongen som nettopp er ferdig: Odd Velle, Ivar, Viesna og Endre.

Klubben vår har hatt en fantastisk utvikling siden gang. Nå står vi sterkere enn noen gang og er kjempestolte over hva vi får til i vår lille, men voksende klubb.

Grattis til alle involverte!

Lfk spillerne som torsdag 11.2 spilte sin første treningskamp for året borte mot Express. Res. 4-1 (2-1).
Venstre bak; Eldar Dalen, Øystein Storemyr, Håvard Omdal, Sondre Hansen, Knut Rune Knøtta Jahnsen, Tryggve Torkhildsen, Viesna Kim Chau, Ivar Østerås, Per Mikkel Haldorsen. Foran; Tor Vestervik, Preben Amundsen, Odd Velle Gjesdal, Trond Andreassen, Endre Lindtveit, Tor Olav Malen. Foto; Leif Arne Johansen
Kampreferat Express-Lfk 11.Feb.
Lillesand Fotballklubb har i dag spilt sin første kamp og scoret sitt første mål. Lfk begynte kampen mot Express brukbart, og gikk opp i ledelsen etter 12 min. ved veteranen Knut Rune "Knøtta" Jahnsen (glisende på bildet etter scoringa). Alltid oppoffrende Øystein Storemyr jobbet godt og vant ballen etter at Express keeperen klarte å rote det til på et tilbakespill. Keeper svarte da med å dra ned Øystein bakfra og dermed soleklart straffe som Knøtta satte sikkert i mål. Utlignings målet til Express kom ikke så lenge etter, da Lfk spillerne slet med å få klarert ballen ut av eget felt etter et frispark ute på høyrekanten. Før pause hadde ikke Lfk så mange sjanser å skryte av, laget slet med å etablere spillet på motstanders banehalvdel og måtte gang på gang rygge for en lettbent Express midtbane med fart og kondisjon. Express overtok mer og mer og Lfk hadde nok med å forsvare seg. Før pause klarte Express å gå i ledelsen på en retur fra et forholdsvis enkelt skudd, et skudd Lfk keeper ikke klarte å holde i fast grep eller klarere ut til siden. Til keepers forsvar må det sies at ballen var glatt som en ål og ikke enkelt å holde i fast grep idag. Til pause stod det dermed 2-1 til Grimstadlaget. Etter pause gjorde Lfk 3-4 bytter, uten at det hjalp nevneverdig. Express hadde god kontroll i andre omgang og det var lett å se hvilket lag som hadde trent ute de siste månedene og hvem som har spilt 5-A-Side inne i Turnhallen. Expresslaget hadde fart og sprut fremover, og kom seg gang på gang forbi Lfk leddene og til forholdsvis store sjanser. 3-1 kom på et selvmål av dagens Lfk spiller Håvard Omdal (aka Fjoden). Den gamle traveren med den tøffe lua (bilde under) så ikke ut som en spiller som har vært borte fra fotballen de siste 3 sesongene. Han taklet, vant dueller og så ut til å storkose seg i 4 minus og på et underlag som skapt for sklitaklinger. Lfk hadde minimalt med sjanser i andre omgang, men hadde muligheten til å redusere etter et bra angrep som ble avsluttet over mål av Øystein Storemyr etter innlegg fra Tor Olav Målen. Siste Express scoring før kampslutt endte bataljen 4-1 til hjemmelaget. Flere av målene til Express kom etter personlige feil av Lfk, noe manglende ute- og kamptrening må ta mye av skylden for. Første kamp er unnagjort og det var artig, selv om vi tapte for et for dagen bedre lag.