Home LFK Junior LFKs gutter imponerte og koste seg på BenditCup

LFKs gutter imponerte og koste seg på BenditCup

Søndag 26/4 spilte våre 2 yngste lag Bendit-Cup på Karuss i Kristiansand. Guttene koste seg på turnering og strålte i go’været. Resultene er ikke så viktig, men litt moro å nevne likevel at våre unge lovende slo til med 6 seire på sine 6 kamper. Skikkelig god stemning blant spillere, trenere og foreldre.

Takk til IK Våg for et glimrende arrangement.

LFKs Gutter 8 (Foto: LFK)

LFKs Gutter 7 (Foto: LFK)

Trykk på "Les mer" for flere bilder.

Sebastian og Ludvig (G8) koste seg på cup.(Foto: LFK)

Aleksander (G8) trener litt pasninger med pappa Tormod mellom kampene. (Foto: LFK)

En blid Matias (G7) og de andre guttene på laget smilte stort sett hele dagen.(Foto: LFK)

Danar og Lenny (G7) er en fryktinngytende duo som skapte masse problemer for motstanderne våre (Foto: LFK)