Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Årets første poeng

Årets første poeng

LFK-Express2 4-4 (2-2) LFK skapte mest mot gjestene fra Fevik, men for enkle baklengsmål ødela for hjemmeseier.

 

 

Våre beste menn var revansjesugne før kveldens match etter den begredelige seriedebuten mot Imås. Og det var LFK som kom best i gang. Allerde etter 5 minutter er Jon Haugevik gjennom på sin høyrekant og setter ballen i mål. Kun 10 minutter senere økte hjemmelaget ledelsen til 2-0. En corner mot Express-laget blir klarert ut foran 16-meteren og der står Kushtrim Maxharraj og smeller til fra 23 meter. Ballen flyr som et prosjektil dønn i vinkelen. Pangstart på kampen!

Men etter 25 min snudde det. På en corner i mot er det litt knuffing foran målet, og dommeren blåser og peker på straffemerket. Morten Jacobsen er på ballen, men den er for hard og havner i nettmaskene. Dette var Express2 sin første målsjanse i kampen. Bare 7 minutter senere fikk de sin andre sjanse i 1.omgangen. På et frispark står vi og sover og en Exress-spiller får stå alene og heade ballen i mål fra 6 meter. 2-2. Resultatet stod seg til pause.

2.omgangen startet med en kaldusj. Når våre gutter skulle ut og mose gjestene, så var det de røde som scoret tidlig etter pausen. Heldigvis begynte ikke guttene våre å henge med huet, men i stedet kjempet hardere. Det betalte seg. Vi skapte flere muligheter som kunne endt med scoring. Og endelig fikk Maxharraj muligheten igjen. Etter litt klabb og babb foran 16-meteren til Exress2 snappet han ballen opp og trillet den herlig inn i det lengste hjørnet.

På dette begynte det å bli mørlt i Holta og av en eller annen grunn virket ikke lyset på hovedmatta. I tussmuørket fikk Sindre Syvertsen muligheten til å tegne seg på scoringsliten. Han dro seg alene gjennom, og var alene med keeper da han ble taklet bakfra. Soleklar straffe, og (kun) gult kort til Express-forsvareren. Vinneren av straffekonkurransen i Spania, Aleksander Gulbrandsen, steg frem og ekspederte ballen i mål.

Selv i bekmørket så det plutselig lyst ut. Men så i det 79.minutt utlikner gjestene på en kjempetreff fra 21 meter. Ballen går hardt ned i hjørnet. Morten er sjanseløs i mørket.

Det ender 4-4 i en kamp der LFK var best. Vi får bare glede oss over vårt første poeng i år. Nå ser vi frem mot onsdagens kamp mot Birkenes i BIrkenesparken! Det blir en knalltøff kamp der vi skal skal hardt fra oss.

 

11'eren: Morten Jacobsen, Kenneth Hestholm, Odd Velle Gjesdal, Ivar Østerås, Butrint Ramadani, Kim Skeie, Jon Haugvik, Kushtrim Maxharraj, Viesna Chau, Andreas Log, Feliciano Ondo

Innbyttere: Sindre Syvertsen, Stian Amundsen, Alexander Gulbrandsen, Andreas Nilsen,

 

3 poeng - Kushtrim Maxharraj

2 poeng - Feliciano Ondo

1 poeng - Andreas Log

 

Toppscorerliste:

2 mål - Kushtrim Maxharraj, Alexander Gulbrandsen

1 mål - Stian Amundsen, Jon Haugevik

 

En slagen gjeng i garderoben etter å ha tapt 2 poeng.(Foto: LFK)