Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget er i gang - åpnet med uavgjort borte

B-laget er i gang - åpnet med uavgjort borte

Lia – LFK2 2-2 (1-2) B-laget åpnet sesongen meget respektabelt i kveld borte mot Lia. På den tradisjonelt vanskelige bortebanen, Trollkjerra, kapret Go’gutta årets første poeng.

Endelig var det duket for seriestart for Lillesands 3.beste fotballag. Gutta var heltente og dønn klare for å komme i gang. Trollkjerra gress er en fryktet bane for de fleste gjester, men troen på seier har vi alltid i LFK. På en bløt, men nyklipt, gressbane, kom våre gutter best i gang. Vi skapte flere store sjanser i det første kvarteret. Lia var også frempå et par ganger, men avslutningene ble heldigvis for svake heldigvis.

I det 22.minutt er våre gutter frempå igjen, og Lia får ikke klarert godt nok. Andreas Holteberg fikk ballen og sendte i vei ei pølselompe av et skudd som snek seg ned i hjørnet. Lia-keeperen rakk den ikke og det stod 0-1. Ikke lenge etterpå var det den polske oksen, Wieslaw Machowski, som viste guts og vinnervilje. En ball som trillet mot Lia-keeperen ble litt for svak og Wieslaw kriget med seg ballen, via keeperen, og inn i mål. Lia-gutta skrek på frispark, men dette var ikke annet en klønete av Lia-forsvaret. 0-2 og dette var virkelig moro.

Det gikk mot en solid pauseledelse, men Lia fikk en siste mulighet før dommeren blåste av 1. omgangen. Lias lynvinge Ronnie kom seg forbi vår klippe Odd Velle Gjesdal og dro seg ned til dødlinja og la inn foran mål. Der lå en solid Rafal Brzezianski og tok ballen, men en annen Lia-spiss sparket i hånda til Rafal og ballen gikk i mål. Helt klart angrep på keeper, men dommeren godkjente målet. Dermed stod det 1-2 til pause.

2.omgangen var ikke slett så velspilt. Jo lenger ut i omgangen vi kom, desto mer desperate ble Lia, og om mulig så slo de enda oftere langt. Våre hardtarbeidende gutter kjempet og kjempet, men like før slutt fikk Lia uttelling. På et innlegg ble vi litt for passive og en Lia-spiss header ballen inn i motsatt kryss. Vanskelig for keeper å ta den.

Dermed endte det 2-2. Alt i alt, med tanke på Lia-presset i slutten av kampen, så var det et rettferdig resultat.

Det vi skal ta med oss fra denne kampen er innsatsen til gutta. Moro å se på. I tillegg slipper vi ikke inn noe dødball-mål, noe som var et tema i garderoben før avspark. Deilig å se kyniske LFK-gutter i egen boks. I tillegg så prøver vi å spille fin fotball, spesielt i 1.omgang. Gutta koste seg på banen. Det kunne alle se.

 

LFK2s lag var: Rafal Brzezianski, Øyvind Skeie, Odd Velle Gjesdal, Chris Egil Andersen, Ivar Østerås, John Tore Flesjå, Jan Fredrik Cantona Gunnufsen, Andreas Holteberg, Feliciano Ondo, Kenneth Berntsen, Boye Buckingham, Børre Lindtveit

 

3 poeng - Boye

2 poeng - Flesjå

1 poeng - Chris

 

Toppscorer B-laget:

1 mål: Andreas Holteberg, Wieslaw Machowski

 

Neste kamp er mandag 25.mai borte mot Rygene2.

 

Se tabell for 6.div avd 1:

http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell/?tournamentId=146010