Home Nyheter Framgang trass tap mot serielederen

Framgang trass tap mot serielederen

Gimletroll - LFK 5-3 (3-1) LFK-gutta hadde odds mot seg før tirsdagens bortekamp mot Gimletroll. Gjestene stod med 4 seire og 1 uavgjort på sine 5 første kamper. Med 27-3 i målforskjell var dette utvilsomt en stor oppgave for LFK-gutta som kommet litt skjevt ut av startgropa i år.

Og det begynte ikke særlig bra. Kun etter 7 min scoret hjemmelaget etter fomling i LFK-laget. Kjip start, men etter 20 minutter våknet Viesna Chau. Han snappet en ball i Gimletroll-forsvaret, rundet keeper og satte ballen i mål. Slikt har vi sett før, og måtte det bare fortsette. Men bare 7 minutter utligningen scorer Gimletroll igjen. Omgangen herfra og ut er jevnspilt. Likevel klarer Gimletroll å legge på til 3-1 rett før dommeren blåser til pause. Nå er vi lei av sånne slag i trynet.

2.omgangen startet godt. Allerede 4 minutter etter pausen får vi straffespark etter at en Gimetroll-forsvarer stopper ballen med «viljehands». Han fikk ingen kort for forseelsen. Den ellers så sikre Alexander Gulbrandsen trer frem, men brenner straffen denne gangen. I stedet er det hjemmelaget som klarer å legge på til 4-1 og 5-1 etter at LFK hadde en god periode.

LFK-gutter gir aldri opp som vi vet. Butrint Ramadani ble satt ned på backen i 2.omgang der han tidligere sesongerhar storspilt. Og denne kvelden ble ingen unntak. Han kjempet som en løve igjen og slo to herlige gjennombruddspasninger til Viesna som begge endte med mål. Herlig jobba!

Dessverre klarte vi ikke å score flere før kampen var over så det endte 5-3.

Vi er aldri fornøyd med å tape, men med tanke på forutsetningene før kampen skal vi ikke gremmes over dette tapet. Kampen et stort skritt fremover i forhold til de foregående kampene. Nå gleder vi oss mer enn noen gang til neste kamp som er mot Sørfjell lørdag 30.mai.

Følgende 3 spillere fortjener poeng:

3 poeng – Viesna Chau (hattrick!)

2 poeng – Andreas Log

1 poeng – Butrint Ramadani

Ellers skal alle mann ha skryt for innsatsen i denne kampen. Mange presterte mye bedre enn tidligere. Det er godt å se lys i tunellen…

Oppdatert toppscorerliste:

3 mål – Viesna Chau