Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Målorgie i Rygene!

Målorgie i Rygene!

Rygene2 – LFK2 5-8 (2-1) Ingen skal komme å si at B-kamper er kjdelige! Wow for en kamp! Det ble målrikt på Rygene kunstgress, slik som så mange ganger før. Men våre Go’gutter viste klasse og scoret flest ganger.

 

Det begynte meget bra. Allerede etter 5 minutter slår Jon Inge Hafsett Nilsen en herlig ball opp til Jan Fredrik Cantona Gunnufsen som drar med seg ballen til dødlinja. Der legger han inn til Boye Buckingham som bredsider ballen som en hver måltyv ville gjort. Det var en scoring dratt rett ut fra læreboka. Men resten av omgangen var absolutt ikke i henhold til noe lærebok. For det ble etter hvert litt nervøst. Pasningene satt ikke. Gutta slet med å ballen ut på kantene. Rygene2 tok mer og mer over initiativet og scoret 2 mål før pause. Ikke noe spesielt å si om dem bortsett fra at de var kjedelige.

Etter pausen tok våre sortkledde seg sammen. Det er vanskelig for undertegnede å holde kontroll på alle målene. Men det var flere lekkerbisken-scoringer. Stian Amundsen og John Tore Flesjå stod kanskje for de fineste. Men i tillegg bør nevnes med en setning målet til forsvarskjempe og luftens baron Øyvind Skeie. På en corner steg han til værs på bakre stolpe og stanget en herlig sccoring. Men man of the match er utvilsomt Stian Amundsen med hattrick i kveld.

Mål: 3 Stian, 2 Boye, 1 Flesjå, 1 Jon Inge Hafsett Nilsen, 1 Øyvind Skeie

Hele troppen gjorde en flott innsats. Det er moro og se at B-laget vårt fortsetter trenden fra i fjor med å spille gode 2.omganger. Mange var gode i dag, men juryen har falt ned på følgende 3 som får poeng:

3 poeng – Stian Amundsen

2 poeng – Jon Inge Hafsett Nilsen (1 mål og hele 5 assists!)

1 poeng – Øyvind Skeie

 

Troppen i kveld var:Rafal, Øyvind, Chris, Jon Ivar, Bertin, Stian, John Tore, Jon Inge, Wieslaw, Boye, Jan Fredrik, Kenneth E, Mateusz, Andreas H, Sindre

 


Toppscorerlista B-laget:

3 mål – Stian Amundsen

2 mål – Boye Buckingham

1 mål – Jon Inge Hafsett Nilsen, John Tore Flesjå, Øyvind Skeie, Wieslaw Machowski, Andreas Holteberg


Nå gleder vi oss til neste kamp mot LIL2 1.juni.