Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Årets første 3-poenger i boks

Årets første 3-poenger i boks

LFK – Sørfjell 2-0 (0-0) Endelig kom seieren for våre beste gutter. LFK vant helt fortjent, og burde scoret mange flere mål.

Fikset seier: Jon Haugvik og Kushtrim Maxharraj scoret et mål hver i årets første seier (Foto: LFK)

 


 

 

Etter en meget tung start på sesongen ser vi endelig lys i tunellen. Sørfjell har også slitt masse så langt i sesongen, men kom med masse selvtillit til Holta med seier mot Solbygg i forrige kamp. Men de røde fra Eydehavn hadde ikke stort å stille opp med mot LFK i kveld. De skapte nesten ingen målsjanser i det hele tatt. Forsvarsrekka vår gjorde en fenomenal jobb i kveld, og det lille som kom gjennom ble bare keepermat for vår gode sisteskanse Rafal. Spesielt deilig for gutta var det å holde nullen. Forrige gang det skjedde var i 19 pil og bue. Det glemmer vi, nå ser vi bare fremover.

Foruten godt forsvarsarbeid av hele laget, var det mest gledelige at vi skapte så mange målsjanser. Det er helt utrolig at det står 0-0 til pause. Etter hvilen fortsatte trøkket mot Sørfjell-målet, men uflaks og udyktighet gjorde at målene uteble med det første. Det måtte et frispark til for å få hull på byllen. I det 56.min får vi frispark på 23 meter. Kushtrim Maxharraj gjør seg klar, og dunker ballen knallhardt lavt inn i keeperhjørnet. Målvakten rekker ikke ned, og det står endelig 1-0. Herlig mål av lynvingen vår!

Etter målet ble hjemmelaget noe overivrig for å score flere mål. I noen få minutter var det nervøs stemning på sidelinja da de røde kastet frem folk for en utlikning, mens våre gutter sleit med å jobbe bakover. Men heldigvis tok gutta seg sammen og fikk full kontroll i kampen igjen. 10 minutter før slutt blir kampen mer eller mindre avgjort når Jon Haugvik får fri autostrada på venstrekanten. Som en virvelvind dro han seg nedover, rundet keeper og satte ballen i det tomme buret. En meget god prestasjon.

Våre menn kontrollerte resten av kampen og fikk en fortjent seier.

Vi skal ikke ta av for en seier mot Sørfjell. Så langt har de vært et av de svakeste lagene i avdelingen. Men vi har ikke imponert noen selv, så denne seieren smakte godt for spillergruppa. Nå ser vi frem mot kampen mot Tigerberget 8.juni i Kristiansand.


Mye god innsats i kveld, men juryen falt ned på disse som får poeng:

3 poeng – Jon Ivar Syvertsen

2 poeng – Andreas Log

1 poeng – Kenneth Hestholm

Pluss i margen til Jon Haugevik og Sindre Syvertsen som kommer inn og gjør en god jobb i 2.omgang, og til Kushtrim Maxharraj som er meget god og scorer det første viktige målet vårt.


Oppdatert toppscorerliste:

3 mål – Viesna Chau, Kushtrim Maxharraj

2 mål –Alexander Gulbrandsen, Jon Haugevik

1 mål – Stian Amundsen, Dan Christian Birkeland

 

En glad mann: LFK-trener Mikael Andresen var lettet etter årets første seier. Nå gleder han seg til fortsettelsen.(Foto: LFK)