Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Bare uavgjort for B-laget mot LIL2

Bare uavgjort for B-laget mot LIL2

LFK2 – LIL2 3-3 (1-3)  Etter en horribel 1.omgang, tok gutta seg sammen og rettet opp noe av inntrykket etter pausen. De viser kampmoral og er fortsatt ubeseiret etter at kampen mot LIL2 i kveld endte uavgjort.

 

 

 

Go’gutta holdt på å gå på ei skikkelig blemme mot LILs B-lag. Det viser derimot vilje og moral når vi på en dårlig dag klarer å snu 0-3 til 3-3. Det skal vi ta med oss videre fra denne kampen. I tillegg skapte vi flere store målsjanser. At vi scoret kun ett mål i 1.omgang er utrolig. Men det var LIL2 som var mest effektive i løpet av de første 45 minuttene. De var mer aggressive og løp mer enn våre gutter og klarte å putte 3 baller i nettet. Det stod 0-3 etter 35 minutters spill. Likevel var det ingen panikk å spore i LFK-leiren. De visste at lite skulle til å snu kampen. Det hjalp også når Kushtrim Maxharraj reduserte til 1-3 like før pause. Meget fortjent scoring.

Umiddelbart etter hvilen var det fortsatt ikke bra. Heldigvis var LIL2 like dårlige så det ble litt stillingskrig uten at noen av lagene skapte det helt store. Men som så mange ganger før, mot slutten av kampene så kommer Go’gutta våre dampende. Først var det LFK-debutant Mads Skeie som slo en herlig crossball fra høyrekanten over til Stian Amundsen som på elegant vis tok ned ballen og dunket den i nota. Det stod plutselig 2-3 og vi visste det kom mer. Det var ikke så mye tid igjen så vi måtte skynde oss. 3 minutter før full tid presset våre sortkledde hardt på for en utlikning, og i en klabb og babb-situasjon inne i boksen var det full panikk i LIL-forsvaret, noe som endte med at Andreas Holteberg ble tatt på ulovlig vis. Dommeren hadde ikke noe annet valg enn å blåse og peke på straffemerket. Stian Amundsen strutter av selvtillit om dagen. Han steg frem og plasserte straffen trygt og godt inn i LIL-målet. Det stod 3-3 og var bare kort tid igjen av kampen. Dessverre var det ikke nok til å score et vinnermål. Dermed endte det uavgjort.

Vi er ikke fornøyd med kveldens prestasjon. Vi kan så utrolig mye bedre enn dette. Det skal vi bevise i neste kamp som er mot selveste Birkenes2 9.juni. Det skal bli moro!

 

LFK2s tropp: Per Kristian Falkum, Chris Andersen, Odd Velle Gjesdal, Øyvind Skeie, Bertin Hille, Jan F Gunnufsen, Jon Haugevik, Andreas Holteberg, Kushtrim Maxharraj, Boye Buckingham, Wieslaw Machowski, Stian Amundsen, Mads Skeie, Feliciano Ondo, Mateusz Nowicki, Buti Ramandai

 

De som juryen har gitt poeng i kveld er:

3 poeng – Chris Andersen

2 poeng – Stian Amundsen

1 poeng – Mads Skeie


Toppscorerlista B-laget:

5 mål – Stian Amundsen

2 mål – Boye Buckingham

1 mål – Jon Inge Hafsett Nilsen, John Tore Flesjå, Øyvind Skeie, Wieslaw Machowski, Andreas Holteberg, Kushtrim Maxharraj