Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater 0 poeng, men lys i tunnellen

0 poeng, men lys i tunnellen

LFK – Øyestad 0-2 (0-2) Øyestad står med 7 seire og 1 uavgjort etter lørdagens kamp i Holta. Men sett ut i fra spill og sjanser så kunne LFK like gjerne vunnet denne kampen. Men trass ganske god prestasjon ble det 0 poeng. Vi står med skarve 4 poeng etter 8 kamper. Vi har kniven på strupen og ligger på nedrykksplass. Det er harde fakta. Unngå nedrykk må være hovedmålet nå.

 

 

 

Men så lenge det er fremgang i spillet så skal vi ikke henge med nebbet. Og så lenge vi produserer sjanser i kampene så er det håp. I tillegg skal vi huske at vi faktisk har flere poeng nå enn det vi hadde etter 7 kamper i fjor. Da hadde vi 3 poeng etter 7 kamper og 5 poeng etter 9 kamper. Likevel, nå må gutta brette opp ermene, ta på Felleskjøpet-capsen og jobbe beinhardt fremover, både på trening og i kamp. De neste 3 kampene er megaviktige. LFK kan ikke anses som favoritt i noen av kampene mot henholdsvis Froland, Risør og Solbygg. Men basert på spill og innsats i de siste kampene, skal våre gutter være fullt på høyde med disse lagene. Med like hard jobb som spesielt 2.omgangen mot Øyestad er det realistisk å drømme om 9 poeng. Men med 95% innsats blir det kjapt 3 nye tap. Dette må våre beste menn være fullt klar over.

Men tilbake til kampen... Det stod 0-2 til pause etter 2 kjipe mål i mot. Samtidig skapte vi flust av sjanser til å score. Med litt mer effektivitet så kunne vi minst hatt uavgjort til pause. 2.omgangen var nærmest årsbeste med tanke på dominans i spillet. Men fotball handler også om å sette sjansene. Vi har en del  å gå på der, men har troen på at dette vil løsne snart.

Allerede mandag kveld får guttene våre en ny sjanse. Da skal vi til Froland og skal kjempe om seier. Vi er i fremgang tross alt, så dette blir en glimrende mulighet til å ta med seg 3 poeng hjem til Lillesand. Vi krysser fingre...

 

Denne ettermiddagen stilte vi med følgende tropp:

Rafal Brzezianski, Ivar Østerås, Kenneth Hestholm, Jon Ivar Syvertsen, Odd Velle Gjesdal, Jon Inge Hafsett Nilsen, Kim Skeie, Wieslaw Machowski, John Tore Flesjå, Sindre Syvertsen, Andreas Log, Kushtrim Maxharraj, Feliciano Ondo, Alexander Gulbrandsen.


Juryen kom frem til følgende 3 som utmerket seg:

3 poeng – Kenneth Hesthom

2 poeng – Sindre Syvertsen

1 poeng – Jon Inge Hafsett Nilsen

 

Toppscorerliste:

3 mål – Viesna, Kushtrim

2 mål – Alexander, Jon H

1 mål - Stian, Dan Christian,