Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget tilbake på vinnersporet

B-laget tilbake på vinnersporet

LFK2 – Dristug 4 – 2 (3-0) Gutta fra Åmli ble sendt hjem med halen mellom bena fra Holta.  Våre gutter vant fullt fortjent selv om siste halvtimen av kampen var under pari.

En meget fornøyd gjeng etter en fotjent seier (Foto: LFK)

 


 

 

Hjemmelaget gikk tøft ut fra startblokka og presset de grønne gjestene høyt i banen. Det ga umiddelbart resultater i form av gjenvinning av ball nærme motstanderens mål. Dermed skaffet vi oss selv en haug av målsjanser. Men mål ble det først etter 27 minutter. Det var Sindre Syvertsen som spilte gjennom spisskollega Andreas Holteberg. Sistnevnte rundet keeper og skjøt fra spiss vinkel. Ballen gikk i stanga og rakk akkurat å trille over målstreken før Dristug fikk sparket ballen bort. Men det var litt for sent og dermed stod det 1-0 til vertene.

Kun få minutter senere kom en ny scoring. Vi får frispark fra 25 meter. Gjestene står og sover og i det er et kjempestort ledig rom rett for foran mål. En våken Loi Nham ser Sindre Syvertsen komme som en rakett inn i det ledige rommet, og slår en perfekt pasning som Sindre slenger seg på og styrer ballen inn bak Dristug-keeperen. Herlig samarbeid!

Våre sortkledde Go’Gutter dominerte totalt i 1.omgang og rakk og putte et mål til før pause. Andreas Log får ballen på venstrekanten, dribler seg forbi et par grønne menn før han banker til fra 16 meter. Ballen føk inn i nota.

Det var ikke mye å utsette på 1.omgangen. Innsatsen var meget bra.

De første minuttene av 2.omgangen virket bra. Et langt oppspill blir stusset videre av Andreas Holteberg. I bakrom kommer Loi Nham i 100 og alene med keeper er han nådeløs. 4-0 og kampen var i realiteten avgjort. Dessverre preget det resten av kampen. Våre gutter hadde tatt seieren på forskudd. De slappet av på gassen, og begynte å spille vanskeligere enn tidligere. Flere skulle opp og score mål. Samtidig hadde Dristug tatt seg sammen, presset oss høyere på banen og kjempet hardere. Dermed var det gjestene som begynte å skape flest sjanser. Halvveis ut i omgangen var det ikke ufortjent at de fikk en redusering. De klarte å score et mål til, men seieren var aldri veldig truet. Det endte 4-2. 1.omgangen tar vi med oss. 2.omgangen var under pari.

B-laget stlte med følgende spillere: Per Falkum, Jon Ivar Syvertsen, Andreas Nilsen, Bertin Hille, Kenneth Eriksen, Andreas Log, Chris Andersen, John Tore Flesjå, Lukasz Bunda, Andreas Holteberg, Sindre Syvertsen, Loi Nham, Endre Lindtveit, Ahmed Shire


Poeng denne kvelden går til:

3 poeng – Andreas Nilsen

2 poeng – Andreas Holteberg

1 poeng – Sindre Syvertsen

Kryss i margen for Loi Nham som gjør et lite minicomeback og bidrar stort offensivt i laget.


Toppscoreliste

5 mål – Stian Amundsen

2 mål – Boye Buckingham, Andreas Holteberg

1 mål – Jon Inge Hafsett Nilsen, John Tore Flesjå, Øyvind Skeie, Wieslaw Machowski, Kushtrim Maxharraj, Sindre Syvertsen, Loi Nham, Andreas Log

 

Sindre Syvertsen fant endelig nettmaskene i LFK-trøya. Nå kommer ketchup-effekten... (Foto: LFK)