Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Borteseier mot Solbygg

Borteseier mot Solbygg

Solbygg – LFK 2-4 (0-1) Endelig lyktes det for LFK. Etter en sykt spennende 2.omgang klarte våre sorte helter å dra seieren i land. Etter stadig framgang i de siste kampene, løsnet det skikkelig for LFK fredag kveld. Gutta våre var det klart beste laget og vant helt fortjent. Men 2.omgangen var så spennende at ingenting var sikkert før Kushtrim Maxharraj satte inn vårt 4.mål på overtid.

Glade målscorere: Keneth Hestholm, Viesna Chau, Wieslaw Machowski, Kushtrim Maxharraj (Foto: LFK)

 


 

 

Det begynte meget bra der LFK dominerte spillet det første kvarteret. Angrepsrekka vår jobbet iherdig med høyt press på Solbygg-forsvaret. Sindre Syvertsen var et konstant uromoment for Solbygg-forsvaret med sine store muskler og fart. Dessverre måtte Sindre ut med strekk etter 17 minutter. Men vi fortsatte å kjempe og etter hvert ga det høye presset resultater. Vi fikk et frispark på 20 meter. Kushtrim med høyreslegga gjorde seg klar. Frisparket var knallhardt som vanlig. Keeperen reddet, men måtte gi retur. Der stod lynvingen Viesna Chau klar og banket inn 0-1-målet. Herlig krigersk innstilling.

Etter scoringen jevnet spillet seg ut. Solbygg skapte litt sjanser, men vår sisteskanse Rafal Brzezianski ryddet enkelt opp. Ledelsen til pause var fortjent.

Pauseprat: Dette klarer vi! (Foto: LFK)

Trener Mikael Andresen øynet seier og var ivrig i pausen. Gutta strålte og var dønnklare for nye 45 minutters blodslit.

10 minutter ut i 2.omgangen var Viesna alene gjennom med keeper. Dessverre klarte Solbygg-keeperen å slå ballen til side. Fantastisk mulighet. 5 minutter senere var det vertene som utliknet, litt mot spillets gang. Men LFK gir som vanlig aldri opp. Ikke lenge etter var det LFK som presset på for ny scoring. På en corner hadde kaptein Kenneth Hestholm tatt turen opp i feltet. Etter litt klabb og babb ble fikk Kenneth en kort innlegg som forsvarskjempen like gjerne tok på hel volley. Klask sa det så lå ballen i nettet. Deilig!

Jubelen varte ikke lenge. Solbygg utliknet igjen da det gjenstod et kvarter. Det ble en noe molefunken stemning blant de tilreisende langs sidelinjen som begynte å frykte det verste. Men heldigvis var det 11 LFK-hjerter og 22 bein på banen som igjen tok ansvar. Med krummet nakke, stramme overlepper og en fandenivolsk innstilling kjørte gutta på for ny scoring. Denne skulle bare vinnes. 7 minutter før slutt er vi igjen frempå. Denne gangen var det oksen fra Polen, Wieslaw Machowski, som skyter fra spiss vinkel, ballen får i en herlig bue mot lengste hjørne. Ballen treffer stanga og spretter inn i mål. Molefunken stemning ble det stormende jubel.

De siste minuttene var en pine. Skulle vi endelig dra denne i land? Svaret ble definitivt ja da supermann Kushtrim Maxharraj dro seg gjennom på overtid og satte spikeren i kista med vårt fjerde mål.

Dermed ble det seier på Kristiansand Stadion.


Når vi vinner så er det fordi hele laget har lagt ned en herlig innsats. Men juryen falt ned på følgende som får poeng:

3 poeng – Kenneth Hestholm

2 poeng – Kushtrim Maxharraj

1 poeng – Wieslaw Machowski

Hele laget skal ha skryt!


Toppscorerliste:

4 mål – Viesna Chau, Kushtrim Maxharraj

2 mål – Alexander Gulbrandsen, Jon Haugvik

1 mål – Stian Amundsen, Dan Christian Birkeland, Kenneth Hestholm, Wieslaw Machowski

Forsvarsarbeid (Foto: LFK)

 

Det var en herlig kveld for fotball (Foto: LFK)