Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget hadde serielederen i kne, men tapte

B-laget hadde serielederen i kne, men tapte

Gjerstad – LFK2 5-2 (2-2) Go’gutta fikk en pangstart på i Gjerstad og ledet 0-2 etter en halvtime. Dessverre slo vertene hardt tilbake og vant med god margin.

 

Kun 12 spillere ble tatt med på årets lengste reise til bortekamp. De som spilte la ned en god innsats. Kim Skeie sørget for ledelse til de sortkledde etter et kvarter. Et glimrende innlegg ble headet fint over Gjerstad-keeperen i mål. Kun 12 minutter senere var det Wieslaw Machowski som fant nettmaskene. Han dro seg på venstresida og fra spiss vinkel klarte han å skyte i det lengste hjørnet. Keeperen nådde ikke ballen og det stod plutselig 0-2 mot serielederen som hadde vunnet alle kampene sine så langt i sesongen.

Kanskje var det overmodighet som senket våre gutter. I stedet for å sikre ledelsen, fortsatt gutta å presse høyt i håp om å score flere mål. I etterkant kan man kanskje si at det ikke var så lurt. For Gjerstad hadde skumle planer. Deres kjappe angripere skapte masse trøbbel for forsvaret vårt. 10 minutter før slutt var de frempå og litt kommunikasjonssvikt førte til at spissen dere var plutselig gjennom mot Mats Schancke i LFK-buret som var sjanseløs på avslutningen. 1-2 og Gjerstad fikk blod på tann. Like før pause skjedde det som ikke skulle skje. Gjerstad utliknet og lagene gikk til pause med 2-2.

Selv om Gjerstad scoret 3 mål og vi ingen i 2.omgang så var ikke de siste 45 minuttene så dårlige. Gjerstad tok ledelsen tidlig i 2.omgangen, og vi måtte frem og jage en utlikning. Og gutta kjempet tappert i kveldssola foran de 100 fremmøtte på Klokkegården Gress. Vi skapte flust av sjanser og hadde definitivt fortjent en scoring. Ettersom sjansene endte målløst ble gutta mer og mer utålmodige og til slutt skjedde det som ofte skjer. I stedet for utlikning, så er det hjemmelaget som dreper kampen med sitt 4.mål for kvelden 8 minutter før slutt. En aller siste innspurt ble gjort i håp om å kunne ta igjen hjemmelaget. Men like før slutt ble vi straffet igjen med Gjerstads 5.mål og den berømmelige spikeren i kista.

Det ble ingen poeng i Gjerstad. Likevel viser kampen at Go’Gutta kan slå alle i lag i 6.div avd 1. Laget ligger nå midt på tabellen og ser frem til høstsesongen der målet er å vinne hver eneste kamp.

Poeng denne kvelden går til:

3 poeng – Shpresim Ramadani

2 poeng – Wieslaw Machowski

1 poeng – Mats Schancke


Toppscoreliste

5 mål – Stian Amundsen

2 mål – Boye Buckingham, Andreas Holteberg, Wieslaw Machowski

1 mål – Jon Inge Hafsett Nilsen, John Tore Flesjå, Øyvind Skeie, Kushtrim Maxharraj, Sindre Syvertsen, Loi Nham, Andreas Log, Kim Skeie


http://www.austagderblad.no/fotball/gjerstad-fotball/lokalfotball/bildeserie-fra-gjerstad-lillesand-fk-2/g/5-6-18226