Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Ikke gode nok mot Risør

Ikke gode nok mot Risør

LFK – Risør 0-2 (0-2) LFK klarte ikke å følge opp den sterke borteseieren mot Solbygg i forrige serierunde. Det ble tap for Risør i siste kamp før sommeren.

 

 

 

Risør kom til Holta etter 3 strake seire og struttet av selvtillit da de ankom Lillesand. Våre gutter hadde også fått en opptur mot Solbygg, så det lå an til en meget spennende kamp.Men kampen ble en stor nedtur. Hjemmelaget var svakt i 1.omgang. Risør imponerte heller ingen, men klarte i det minste å score 2 ganger før pause.

Hjemmelaget var betraktelig bedre i 2.omgang. Våre sortkledde kom ut av dvalen, virket mer motiverte og vant flere dueller. Det ble tent et stort håp da Jon Inge Hafsett Nilsen blir felt innenfor 16-meteren i det 66.minutt og dommeren pekte på straffemerket. Nilsen tok straffen selv, men Risør-keeperen avverget skuddet.Guttene våre kjempet hardt til fløyta gikk og skapte nok til å score både en og to ganger i 2.omgangen. Men det endte dessverre 0-2 til slutt. Det er synd at vi ikke klarer å få mer ut av kamper som dette. Risør er et lag vi absolutt bør kunne slå.

Vårsesongen har vært skuffende for A-laget vårt. Gutta har kun sanket 7 poeng på 11 kamper, og ligger nest sist på tabellen. Hvor mange lag som rykker ned, er fortsatt uvisst, men mest sannsynlig så er det bare ett. Uansett, det viktigste kortsiktige målet må være å plukke poeng og komme seg bort fra nedrykksstriden.


LFKs tropp: Rafal Brzezianski, Odd Velle Gjesdal, Jon Ivar Syvertsen, Yasir Afaan, Shpresim Ramadani, Jon Inge Hafsett Nilsen, Andreas Log, Wieslaw Machowski, Feliciano Ondo, Jon Haugevik, Kushtrim Maxharraj, Butrint Ramadani, Ivar Østerås, Matias Langaard Madsen


Følgende får poeng:

3 poeng – Odd Velle Gjesdal

2 poeng – Andreas Log

1 poeng – Jon Ivar Syvertsen


Toppscorerliste:

4 mål – Viesna Chau, Kushtrim Maxharraj

2 mål – Alexander Gulbrandsen, Jon Haugvik

1 mål – Stian Amundsen, Dan Christian Birkeland, Kenneth Hestholm, Wieslaw Machowski