Home Nyheter Pressemelding

Pressemelding

Trenerskifte i LFK

Mikael Andresen er ferdig som trener for LFK. Rune Imenes tar over resten av sesongen, med Even Skeie som assistent. Preben Amundsen vil fortsette som før i sin rolle som oppmann.

Etter en tung og turbulent vårsesong har klubben blitt enige med Mikael Andresen om å avslutte samarbeidet. De sportslige resultatene har uteblitt, men enda viktigere er utfordringene klubben har hatt med manglende trivsel det siste halvåret. Noen spillere har forlatt klubben mens andre har mistet motivasjonen til å trene. Klubben takker Andresen for sin innsats i en posisjon som ikke har vært enkel med så mange nye spillere til klubben før sesongstart.

I LFK har vi trivsel i fokus, og vi ser nå fremover mot lysere tider der Rune Imenes overtar som hovedtrener ut sesongen. Imenes er 27 år og bosatt på Birkeland. Han har vært spiller i klubben i 3 år og høyt respektert blant klubbens spillere. Han er dessverre langtidsskadet, men det er derfor veldig gledelig for klubben at han ønsker å bidra på trenersiden. Han har et klokt fotballhode og har allerede gjennomført meget gode fotballtreninger.

Imenes er veldig klar for å komme i gang med treninger, og kaller i første omgang inn til et spillermøte førstkommende onsdag 15.juli kl 20 i Holta. Alle gamle og nye spillere er hjertelig velkomne til møtet.

Klubben jobber med mulige alternativer på trenersiden fra 2016-sesongen.

For mer informasjon, ta kontakt med Ivar Østerås på tlf. 97336848 el Roy Kenneth Jenssveen på tlf. 97559341