Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Uavgjort i høstpremieren

Uavgjort i høstpremieren

Express2 – LFK 3-3 (1-1) Vi var så nære å ta med oss alle 3 poengene hjem til Lillesand, men noen spennende sluttminutter spolerte LFK-festen.

Scoret mål: Kim Skeie og Kushtrim Maxharraj scoret henholdsvis 1 og 2 mål i onsdagens kamp mot Express2 (Foto: LFK)

 


 

 

Det var duket for årets første høstkamp, og debut for Rune Imenes som overtok roret på LFK-skuta i sommer. Etter noen gode treninger etter ferien, var gutta optimistiske før kveldens kamp på OSM kunstgress på Fevik. Den første omgangen var jevnspilt. Begge lag skapte en del sjanser. Allerede etter 5 minutter fikk Viesna Chau ballen på 16-meteren og scoret, men dessverre var assistentdommeren oppe med flagget så målet ble annullert. Likevel var det våre gutter som fikk nettkjenning først. Et skudd fra John Tore Flesjå reddes av Express-keeperen, men ballen går rett i bena på Viesna Chau som legger ut til Kim Skeie som dunker ballen i kassa fra 8 meters hold. Da var det spilt en drøy halvtime. Dessverre varte ikke gleden lenge. Kun 2 minutter senere slo Express2 tilbake da de fikk pirket inn ballen på bakerste etter at bortelaget ikke får klarert et innlegg.

Pause: Trener Imenes gir sine instruksjoner mens spillerne drikker litervis med vann. Det var en varm kveld, dette. (Foto: LFK)

Det stod 1-1 til pause, og Imenes ga sine formaninger om hvordan vi skulle dra i land denne. Det fungerte nesten helt inn. Et kvarter inn i 2.omgangen er det dagens LFK-gutt Yasir Affan som legger ballen til rette for Kushtrim Maxharraj som skyter knallhardt opp i vinkelen. Utagbart for en hver keeper. Nå var de sortkledde virkelig i siget. 12 minutter senere er det Viesna Chau som sender i vei en geni-pasning frem til Kushtrim som denne ganger løper fra Express-forsvaret og gjør ingen feil alene med keeper. Ballen plasseres trygt og godt nede i høyre hjørne for keeper. Full jubel på blant de tilreisende fra SmallSand.

Det ble noen ekstremt nervepirrende sluttminutter. Hjemmelaget la om til 3 bak og begynte å slå enda oftere lange baller. Det ga dessverre uttelling for de røde. 2 ganger klarte de å score før dommeren blåste av kampen. Skikkelig surt å gi fra oss en 1-3-ledelse. Likevel skal vi være fornøyd med framgangen i laget. Dette var et langt steg fremover, og nå kan vi bare glede oss til lørdag når Froland kommer på besøk. Dessverre pådro både Yasir og Kenneth Hestholm seg skader, men vi får krysse fingre for at begge er klare til lørdag.

LFKs tropp: Per Christian Falkum, Mats Schanke, Odd Velle Gjesdal, Kenneth Hestholm, Don Pigao, Yasir Afaan, John Tore Flesjå, Kim Skeie, Viesna Chau, Kushtrim Maxharraj, Børre Lindtveit, Ahmad Awad, Andreas Holteberg, Butrint Ramadani.


I kveld er det mange som skal ha skryt. Trener Imenes var en fornøyd mann etter kampen: "Innsatsen var fantastisk over hele linja. Tidvis bra spill". Vi deler bare ut poeng til 3 spillere, dessverre, men av de som ikke får poeng nevner vi Flesjå som løper og løper på midten. Meget bra.


3 poeng – Yasir Afaan

2 poeng – Kushtrim Maxharraj

1 poeng – Mats Schanke

 

Oppdatert målscorerliste:

6 mål - Kushtrim Maxharraj

4 mål – Viesna Chau, Jon Haugevik

2 mål – Alexander Gulbrandsen,

1 mål – Stian Amundsen, Dan Christian Birkeland, Kenneth Hestholm, Wieslaw Machowski, Kim Skeie

 

Trener Rune Imenes var fornøyd med prestasjonen selv om seieren glapp i sluttminuttene. (Foto: LFK)

 

Express2 har tatt 11 av sine 12 poeng på hjemmebane. LFK var 3 minutter fra seieren. (Foto: LFK)