Home LFK Junior Fotball for 1.klassinger!

Fotball for 1.klassinger!

LFK ønsker alle førsteklassinger velkommen til fotballtrening fra neste uke. Bjørn Jarle Jahnsen er trener sammen med Andreas Hasselgård.

Trener for neste års G7: Bjørn Jarle Jahnsen (Foto: LFK)

Jahnsens gutt begynner nå i 1.klasse på Brentemoen og skal spille på laget, mens Hasselgårds unge håpefulle går på Tingsaker skole. Klubben er veldig glad for at spillere fra flere barneskoler i Lillesand vil bli representert på det nye LFK-laget. Fra Borkedalen skole er det allerede flere som har meldt seg på.

De første treningene i høst vil være ute i fotballbingen på Borkedalen skole kl 17:00. Når været er dårlig foregår treningene innendørs i gymsalen på Borkedalen skole kl 17-18. Første trening er tirsdag 25.august, men allerede tirsdag 18.aug stiller Jahnsen opp med noen få spillere som ikke klarer å vente til neste uke. Det er bare å møte opp for alle som er interessert.

Årsavgiften er på 500 kr, og som tidligere vil hver spiller få sin treningsskjorte m/initialer, sokker, shorts og fotball. Varene blir bestilt så fort som mulig. Ved påmelding og/eller evt spørsmål ta kontakt med Bjørn Jarle på mob 41224972 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .